+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Расте броят на офертите за апартаменти Шумен Гривица

апартаменти шумен гривицаПовече търсене на апартаменти Шумен Гривица

Сериозно раздвижване на пазара на апартаменти Шумен Гривица отчитат от агенциите за недвижими имоти. Кварталът е много приятен за живеене и няма как да не попадне в полезрението на търсещите да закупят нов дом. Намира се в западната част на града, до комплекс Боян Българанов 2.
 

Предлаганите за продан апартаменти Шумен Гривица

В офертите присъстват маломерни апартаменти, двустайни, тристайни и по-големи от тях – разнообразието ще ви помогне при избор на най-подходящия за вас имот. Предвидете около 580 евро/кв.м. – това е средната цена в квартала. Ако сте решили твърдо, че искате да заживеете тук и търсите двустаен апартамент не се бавете с покупката, цените само за година са се повишили с над 15%. Тристайните запазват своите стойности.
 

Ориентирайте се сред офертите за апартаменти в Шумен Гривица

Когато търсите да закупите имот, вероятно първо ще наберете информация от специализирани сайтове, а после ще се свържете с брокер. Той ще ви е от голяма полза – ще ви спести излишни разкарвания и огледи на жилища, които не отговарят на желанието ви. Ще ви посъветва относно цената, вида на сградата и оформянето на документалната част.
 

Избор на най-добрия апартамент Гривица Шумен

На къде да е разположено бъдещото ви жилище и на кой етаж да се намира, разбира се, е въпрос на личен избор. Но обмислете това. Може би обичате повече лятото и слънцето, а може би прохладата. Южно разположените апартаменти са по-светли, по-топли, почти през целия ден са огрявани от слънцето. Това е сериозно предимство през зимата. Когато направите добра топлоизолация и подмените дограмата, сметките ви за отопление ще са по-ниски. Но - да – лятото ще ви е по-топло. Но доста по-горещо ще ви е в апартамент със западно изложение, защото тогава слънцето пече директно, докато при южното лъчите падат косо. Нуждата от охлаждане през лятото е най-малка при северните апартаменти, но там вероятността да се появи мухъл е по-голяма.
 
Доверете се на офертите за апартаменти в Шумен, предоставени ни от агенции, строителни компании и частни лица на: www.domaza.bg/апартаменти_шумен_гривица/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 326 476 руб.
до 9 376 212 руб.

Цена
от 4 177 371 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 732 324 руб.
до 6 291 707 руб.

Цена
от 4 744 355 руб.

Цена
от 3 863 927 руб.

Свободные квартиры: 11

Цена
от 2 374 423 руб.
до 4 505 885 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status