+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Покупката на апартамент във Варна осигурява добра инвестиция

апартамент във ВарнаПокупката на апартамент във Варна осигурява добра инвестиция

Какъв тип апартамент във Варна да си купим?

Имотният пазар в морската ни столица предоставя разнообразни възможности за покупка на всякакви видове имоти – апартаменти, къщи, вили, офисни и търговски площи, хотели, парцели и др. Когато става дума за покупка на жилищен имот, повечето хора се ориентират към апартаменти като по-евтин вариант в сравнение с къща. Да се закупи апартамент във Варна от една страна е лесно, от друга не чак толкова. Това е свързано с много фактори и най-вече с конкретните изисквания на клиента и неговите финансови възможности. Най-голям глад има за жилища, които са силно търсени сред купувачите – двустайни и тристайни апартаменти. Ако искате да си купите едностайно студио или четиристаен апартамент, нещата може да се случат по-лесно.

Как да намерим апартамент във Варна

Когато имаме желание да се сдобием с ново жилище, ние обикновено започваме да разглеждаме обявите в интернет. Това е доста трудоемък процес, който отнема доста време. Най-добре би било, ако поверите тази задача на специалист. Днес във Варна има десетки агенции за недвижими имоти, част от които са на пазара от години. Опитните консултанти и брокери могат бързо да намерят желаното от вас жилище, ако разполагат с необходимите данни: местоположение, квадратура, тип, етажност, бюджет. Трябва да споделите на вашия брокер с каква цел търсите жилище – нов дом или за инвестиция – за да може той да направи правилен подбор.

Нови апартаменти във Варна

Напоследък интересът към новото строителство в морската столица стана изключително висок. Хората, които търсят нов дом или искат да подобрят старите си жилищни условия, често се насочват към новото строителство за сметка на старите панелни апартаменти. Кои са предимствата на новопостроените жилища? На първо място излизат съвременните и качествени материали, с които се строят новите сгради. Един нов обект има съвременна и модерна визия, разполага с безопасен асансьор, всички инсталации и комуникации са нови, което гарантира безпроблемното им ползване години наред. Освен това една нова жилищна сграда вече се издава със санирани стени, хидроизолации на покрива и терасите, нови енергоефективни дограми – всичко това ни обещава комфортен и безопасен дом.

Предпочитани райони за покупка на апартаменти във Варна

Разбира се, централните локации винаги са били предпочитани от купувачите на жилища. Те, обаче, разполагат с един голям минус – трудното паркиране. Искате ли да се чувствате престижно и да живеете на центъра, ще трябва или да се вложите допълнително в покупка на гараж или да се откажете от собствен автомобил. Хубаво ново строителство в централните градски части на Варна е доста ограничено, тъй като повечето сгради от така наречения нов тип са строени между 2000-20005 години, когато все още не беше задължително санирането на фасадите.
Търсите изгодни апартаменти във Варна за покупка? Разгледайте обявите в www.domaza.bg/апартамент_във_Варна/
ТОП Объекты

Цена
от 5 208 206 руб.

Цена
от 4 397 863 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 083 535 руб.
до 8 691 444 руб.

Цена
от 3 872 287 руб.

Цена
от 5 182 453 руб.

Цена
от 3 606 853 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status