+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Нараства интересът към обявите за продажба на апартамент в Пловдив

апартамент в пловдивПри търсене на апартамент в Пловдив, от значение е локацията

Времето, което е нужно за продажбата на апартамент в Пловдив, отнема между 20 и 60 дни, споделят впечатленията си брокери на имоти. Тези цифри са показателни за състоянието на пазара на имоти в големия град, а той може да се опише кратко с две характеристики – ръст в продажбите и ръст в цените. Пловдив се нарежда сред топ 5 на местата с най-много сделки, заедно с градовете София, Варна, Бургас и Русе.
Купуващите жилище имат не малко изисквания относно новият имот, но обикновено основното от тях е свързано с точната локация. За тях възможностите за лесно и бързо придвижване, съчетани със спокойствието на квартала, са от решаващо значение.

Предпочитаният апартамент в Пловдив е в центъра

Централната градска час е най-интересна за тези, които планират покупка на апартамент. Предимствата да се живее в центъра на красивия старопрестолен град са много и ние няма да се спираме подробно на тях. Ще споменем само, че средната цена, на които се продава квадратният метър площ за живеене, е 644 евро. Подобни са и продажните цени в предпочитаните за живеене квартали Кършияка, Мараша и Младежки хълм. Те се намират в непосредствена близост до центъра, освен това са много добре устроени и с добра инфраструктура.

Търсене на апартаменти в Пловдив в страни от центъра

Тракия е най-предпочитания квартал за живеене, когато става дума за покупка на имот в район, който не е в основната централна част на града. Кварталът е обширен и с всички необходими за жителите си удобства. Това намира отражение в цените на имотите, а те са не много по-ниски, средната им стойност е 505 евро/кв.м. Иначе, най-евтино е да се закупи имот в западните покрайнини на града – районите Въстанически, Коматевски възел, Беломорски.

Предлагане на апартаменти в Пловдив

Най-добрият вариант да се предложите за продажба апартамент е да използвате услугите на агенция за недвижими имоти. Тя има интерес да направи така, че продажбата да бъде извършена в кратък срок и на добра цена. В същото време разполага с много канали за популяризиране на обявата и винаги можете да разчитате, че ще защити вашите интереси. Не се колебайте да се доверите на брокер. А ако предпочитате сами да намерите купувач, порталите за недвижими имоти ще помогнат вашата оферта да достигне до възможно най-широк кръг клиенти.

Търсите или предлагате апартамент в Пловдив? Използвайте: www.domaza.bg/апартамент_в_пловдив/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 229 368 руб.
до 9 102 497 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 956 333 руб.
до 27 591 463 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status