+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Покупка на апартамент в София в близост до метростанция

апартамент в софияЛесно ли се намира апартамент в София до метро

Изграждането на метростанции промени сериозно пазара на имоти в столицата. Покупката на апартамент в София, в кварталите Овча Купел, Люлин и Надежда вече не се приема като компромисен вариант, напротив, търсенето в тези райони нарасна, растат и цените.

Апартамент в София, до центъра

Благодарение на новите метростанции, Лозенец затвърди позициите си на район, в който имотите се продават в най-високите за града ценови нива, а Хладилника се развива бурно. Новото строителство там се радва на огромен интерес. Близкия кв. Кръстова Вада също  се променя, превръща се в елитна столична зона с ново, модерно строителство. Инфраструктурата все още не отговаря на нуждите, но това е проблем, по който се работи и скоро ситуацията ще бъде променена. Иначе, „Софийски университет“, „НДК“ и „Васил Левски“ са метростанциите, намиращи се в сърцето награда и поддържащи най-високи цени на имотите до тях.

В София апартамент в отдалечен квартал вече се купува по-смело

С по-ниски цени на жилищата, но със сериозно раздвижване на пазара, са зоните около метростанции „Хан Кубрат“, „Обеля“ и „Сливница“. Сградният фонд и отдалечеността от централната градска част бяха основната причина за слабия до преди години интерес от страна на купувачите към тези райони, но това вече е променено. Пътуването до останалите квартали е удобно и бързо, а новото строителство се стреми да откликне на растящия интерес и променя облика на районите.

Новият в София апартамент може да е и до нова метростанция

Третият метролъч ще облекчи пътуването на жителите от Враждебна, Сухата Река, Красно Село, Хиподрума, Белите Брези, Овча Купел 1 и 2 и Горна Баня. Вече започна ръстът на цените на жилищата в близост до планираните станции, споделят брокери на имоти. Застрояването също се активизира, сделките „на зелено“ стават все по-актуални.

Оферти за апартаменти в София, предоставени ни от частни лица и водещи агенции за имоти, ще намерите на: www.domaza.bg/апартамент_в_софия/
ТОП Объекты

Цена
от 5 245 846 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 232 287 руб.
до 12 492 936 руб.

Цена
от 5 254 459 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 283 966 руб.
до 12 820 237 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 655 542 руб.
до 3 959 850 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status