+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Предлагането на двустайни апартаменти в Бояна привлича купувачи

двустайни апартаменти в боянаИнтересът към двустайни апартаменти в Бояна е голям

В повечето случаи купувачите, търсещи жилище в тази част на столицата, се оглеждат за по-просторни имоти. Кварталът е място, където живеят хора предимно с висок социален статус, а те искат да си осигурят лукс и по-голяма квадратура. Въпреки това, интересът към офертите за двустайни апартаменти в Бояна изобщо не е нисък. За радост на търсещите, вариантите, които пазара предлага, са отлични, има сред какво да се направи избор.
 

С какво са атрактивни предлаганите двустайни апартаменти в Бояна

Бояна е място, което прави впечатление. Прекрасното съчетание между природа, климат, инфраструктура и бързи връзки го правят по своему уникален. Намира се в южната част на столицата, в полите на Витоша. Красивите природни гледки, зеленината и свежият въздух правят мястото по-скоро като парк, сред който се живее. В същото време удобства никакви не липсват. Нещо повече, заради активното ново строителство те се увеличават постоянно. Нови магазини, центрове за услуги, места за спорт и срещи с приятели се изграждат на приземните етажи на кокетните нови кооперации.
 

Покупката на двустаен апартамент в Бояна поскъпва

С близо 20% по-скъпо се продават жилищата с една спалня в сравнение със същия период преди дванадесет месеца. Основната причина разбира се, е търсенето. Средната в момента цена е 1 100 евро/кв.м. Трябва да се отбележи, че ако планирате такава покупка, шансът ви бъдещият ви дом да се намира в новопостроена кооперация е огромен. Всъщност, по-трудно ще намерите имот, който не се намира в нова сграда. Това е хубаво и напълно отговаря на предпочитанията на купувачите.
 

Двустайни Бояна „на зелено”

По-ниска цена, разсрочено плащане, следене на етапите на изграждане на имота, промени във вътрешните пространства още по време на строежа – всичко това ще можете да си осигурите ако предпочетете сделка с имот в строяща се все още кооперация. Има прекрасни варианти за това, в квартала новото строителство е активно и ще можете да изберете домът, отговарящ напълно на вашите изисквания.
 
Ако ви предстои покупката на нов дом в София, разгледайте офертите на: www.domaza.bg/двустайни_апартаменти_в_бояна/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 956 333 руб.
до 27 591 463 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 794 727 руб.
до 4 110 622 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.

Цена
от 4 055 423 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 229 368 руб.
до 9 102 497 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status