+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Търсят се двустайни апартаменти в Бъкстон

двустайни апартаменти в бъкстонНовите двустайни апартаменти в Бъкстон са най-атрактивни

Кокетния квартал привлича с уюта и комфорта, които предлага на своите жители. Ако се разходите из вътрешността му ще забележите, че междублоковите пространства се отличават с чистота, има много залесени площи, места за отдих и игра на децата. Разбира се, всичко това ще ви направи впечатление, но то надали ще е достатъчно, за да вземете решение за покупка на жилище. В същото време продажбите на двустайни апартаменти в Бъкстон растат, търсят се новопостроени такива, а къде се крият причините – нека да разберем.
 

С какво са атрактивни предлаганите двустайни апартаменти в Бъкстон

Преди всичко с това, че да се живее в Бъкстон е комфортно. Кварталът е стар и добре устроен. Няма инфраструктурни проблеми. Може да се разчита на разнообразна търговска мрежа, удобството на центрове за услуги, клонове на банки и мобилни оператори, с много места за отдих или спорт. Улеснение за децата е наличието на две детски градини и две Основни училища.
 

Транспортът също е важен при избор на двустаен апартамент в Бъкстон

Не бива да се пропуска един основен за купувачите фактор при избор на място за живеене – транспортните връзки. Поради факта, че жилищният комплекс е обграден от големи булеварди – важни за столицата пътни артерии, на отдалечеността от централната градска част се обръща все по-малко внимание. За придвижване се използват бул. „Братя Бъкстон” и бул. „Цар Борис III”, както и  Околовръстното шосе. 
 

Финансирането на покупка на двустайни апартаменти в София Бъкстон

Цените на имотите в тази част на града се покачват. Продажбата на двустайни жилища е средно малко над 1 000 евро/кв.м. Това е около 10% по-висока стойност в сравнение със същия период през миналата година. Активното ново строителство също оказва влияние върху цените – то е скъпо, но интересът към него е голям. А изгодното в момента кредитиране дава добра възможност за допълване на бюджета за покупка на апартамент.
 
Разнообразие от варианти при покупка на апартамент в София ще намерите на: www.domaza.bg/двустайни_апартаменти_в_бъкстон/
ТОП Объекты

Цена
от 2 435 106 руб.

Цена
от 5 245 846 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 232 287 руб.
до 12 492 936 руб.

Цена
от 5 228 477 руб.

Цена
от 4 625 769 руб.

Цена
от 4 436 920 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status