+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Повече внимание към офертите за двустайни апартаменти Княжево

двустайни апартаменти княжевоРазгледайте предлаганите за продажба двустайни апартаменти Княжево

Ако търсите нов дом, разгледайте обявите, в които за продажба се предлагат двустайни апартаменти Княжево. Вероятно точно там ще намерите това, което търсите. А и няма да останете разочаровани от квартала. Нека да не ви притеснява, че се намира далеч от централната градска част, приемете го  като негов плюс. В страни от замърсеният въздух, за който решение скоро надали ще се намери, в страни от шума и натоварването, сред зеленина и свежест – не е ли мястото, което търсите. А придвижването – надали ще е проблем. Княжево се намира между булевардите „Цар Борис ІІІ” и „Никола Петков” – да се стигне до центъра е въпрос на петнадесетина минути. И още нещо, всъщност, много основно. Кокетния квартал се намира в полите на Витоша – локация, която определено прави впечатление.
 

Какви двустайни апартаменти Княжево се предлагат

Преди време основното застрояване тук е било от еднофамилни къщи и вили. С времето вилите се превърнаха в постоянни домове, а свободните терени започнаха да се застрояват с още къщи и модерни невисоки кооперации. Строителните предприемачи определено проявяват голям интерес към района. На негова територия те намират прекрасна позиция за изграждането на затворени комплекси. По-активното застрояване започна  през последните години, затова и двустайните апартаменти, сред които ще избирате, се намират в наскоро построени или строящи се в момента сгради.
 

Колко струва двустаен апартамент Княжево

Средната цена на апартаментите в квартала все още не е достигнала 1 000 евро/кв.м., но много скоро и ще стане, прогнозират анализатори в бранша. Най-ниската цена в офертите за продажба на двустайни е 48 000 - 49 000 евро, луксът надвишава 80 000 евро.
 

Строящи се в момента двустайни апартаменти в Княжево

Вариантите за покупка „на зелено” не са много, но ако се разходите из - както често го наричат – най-чистия квартал на София, ще видите сгради на различен етап от строителството. Можете да сключите сделка директно с инвеститора, като се възползвате от по-ниските цени, разсрочване на плащането и повече избор по отношение на етажност и изложение.
 
Когато решите да купувате нов апартамент в София, не пропускайте офертите, които събрахме за вас на: www.domaza.bg/двустайни_апартаменти_княжево/
ТОП Объекты

Цена
от 5 209 549 руб.

Цена
от 4 398 998 руб.

Цена
от 3 873 286 руб.

Цена
от 5 183 790 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 495 172 руб.
до 6 878 855 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 733 734 руб.
до 26 352 277 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status