+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
​Клиенти предпочитат едностаен апартамент Люлин

едностаен апартамент люлинИма оферти за едностаен апартамент Люлин

 
В интернет пространството има достатъчно оферти за едностаен апартамент Люлин. И на вторичния пазарт, и новото строителство предлага качествени и поддържани жилища с различна квадратура. Кварталът е предпочитан заради големите си пространства, зеленина и добра транспортна връзка с центъра на София. Офертите са едностайни апартаменти са разнообразни и се продават напъпно обзаведени или необзаведени.
 

Млади хора се интересуват от едностаен апартамент Люлин

 
 
Люлин е най – големият квартал в страната, но населението му е предимно от млади хора. Именно те се интересуват от покупка на жилища в района. От една страна, защото квартала е добре развит, от друга, защото цените са под средните за столицата. Младите специалисти, особени несемейни, които за първи път купуват дом, се насочват към едностайното жилище. Неговата характеристика ги устройва на първо време, докато спестят пари за по – голям апартамент.
 
 

Достъпни са цените на едностайни апартаменти в София Люлин

 
В Люлин може да купите имот на цена от 650 евро, което е доста под средната за столицата. Нанасянето в едностаен апартамент ще ви струва под 50 000 евро. Някои от жилищата са с по – голяма квадратура, която позволява да се обособи още една стая при нужда и желание. Не са малко и офертите за продажба на едностаен апартамент, който може да се използва за офис, ателие или медицински кабинет.

Едностаен апартамент София Люлин под наем

 
Много млади хора предпочитат да бъдат мобилни на първо време. Новодошлите в София избират този вариант, чрез който може да преценят дали квартала и такъв тип жилище ги устройва, в случай, че се решат на покупка. Наемите в квартала не са от най – високите в София и за 200 – 400 евро може да се намери хубаво и обзаведено жилище. Люлин е разположен на комуникативно място. Граничи със „Западен парк”, което е едно от най – големите му преимущества. Градският транспорт в района е добре, а трите метростанции поемат значителна част от трафика.

Предложения: https://www.domaza.bg/едностаен_апартамент_люлин/
ТОП Объекты

Цена
от 3 861 288 руб.

Свободные квартиры: 10

Цена
от 2 670 497 руб.
до 7 362 204 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 703 800 руб.
до 6 243 624 руб.

Цена
от 5 575 603 руб.

Цена
от 4 850 176 руб.

Цена
от 4 708 097 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status