+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Трудно се намира едностаен апартамент Малинова Долина

едностаен апартамент малинова долинаМалко са офертите, предлагащи за продажба едностаен апартамент Малинова Долина

Няма да ви е лесно, ако търсите да закупите едностаен апартамент Малинова Долина. Офертите за такъв тип жилища са малко, затова – въоръжете се с търпение. Добър вариант е да доверите търсенето на агенция за недвижими имоти. Брокерите ще следят вместо вас всички нови предложения. Освен това те работят в тясно сътрудничество със строителните предприемачи и винаги първи научават за предстоящи строежи. Покупката „на зелено“ всъщност е един много добър вариант, който ще ви осигури избор, ниска цена и изплащане на вноски. Разбира се, стига да не бързате с използването на имота.
 

Инвестиране в едностаен апартамент Малинова Долина

Пазарът на наемите в квартала се активизира през последните години. Причина са намиращите се в съседство Студентски град – удобен е за учащите в намиращите се там Висши учебни заведения, и заради близостта до Бизнес парк София, където работят млади хора от други градове, интересуващи се от удобна до работното им място квартира. Наблизо е и Американския колеж. Това дава основание за една добра инвестиция в недвижим имот. Много от купувачите се интересуват от предлаганите маломерни жилища именно с такава цел. Желанието им е да ги отдават под наем, с което да си осигурят добра годишна доходност от поне 5%, което е напълно реално.
 

Комуникациите също привличат вниманието при покупка на едностайни апартаменти в София Малинова Долина

Част от предимствата на квартала безспорно се свързват с неговите добри комуникации. Да се стигне до централната градска част не отнема много време, което е важно за жителите му. Могат да се използват една от четирите автобусни линии, които го обслужват. Основните пътни артерии, които свързват района с останалите, са бул. „Драган Цанков“, бул. „Климент Охридски“ и Околовръстен път.
 

Колко струва покупката на едностаен апартамент София Малинова Долина

Поради недостатъчното предлагане на такива жилища, средната цена, на която те се оферират, е по-висока в сравнение с останалите видове апартаменти с около 20%. Но това съвсем не прави покупката неизгодна предвид перспективите пред квартала и растящите през последните години цени на имотите.
 
Добър избор сред офертите за апартаменти в София ще имате, ако се доверите на: http://www.domaza.bg/едностаен_апартамент_малинова_долина/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 2 134 340 руб.
до 13 221 278 руб.

Цена
от 5 551 680 руб.

Цена
от 3 824 215 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 139 463 руб.
до 7 477 573 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 292 287 руб.
до 6 779 988 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status