+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Не достигат офертите за продажба на едностаен апартамент Манастирски Ливади

едностаен апартамент манастирски ливадиИнтересът към покупка на едностаен апартамент Манастирски Ливади повишава цените

Над 11% по-скъпа е покупката на едностаен апартамент Манастирски Ливади в сравнение с преди година, показва статистиката. Въпреки засиленото ново строителство се усеща недостатъчно предлагане на този вид квадратури. Но все пак, ако вие сте сред хората, желаещи да купят точно такова жилище, има варианти да направите своя отличен избор.
 

Как да намерим едностаен апартамент Манастирски Ливади

Агенциите за имоти разполагат с богат набор от оферти, можете спокойно да им се доверите. Те ще ви помогнат в организирането на огледи и в преговорите за цена. Ще ви дадат информация къде какво се строи в момента. Могат да ви свържат и със строителни компании. Сделката „на зелено“ има много позитиви и ако не бързате с използването на имота можете да се възползвате от тях. Така ще си осигурите по-ниска цена, изплащана на вноски, както и повече варианти по отношение на точна локация, изложение и етажност.
 

Кой се интересува от покупката на едностайни апартаменти в София Манастирски Ливади

Разбира се, предимно хора, които живеят сами. Но през последните години не те са основният контрагент на агенциите за имоти. Повече са тези, които търсят имот с цел инвестиция. Наемният пазар в Манастирски Ливади е силно развит и това им дава основание да се интересуват от покупката на апартамент, който в последствие да отдават, с което да гарантират спестяванията си и да увеличат доходността им.
 

Цената на едностаен апартамент София Манастирски Ливади

Средната стойност, на която се продават маломерните жилища в квартала, е около 1 000 евро/кв.м. По-евтините са на вторичен пазар, в кооперации, строени преди десетина години. Завършеното новото строителство надвишава 1 000 евро/кв.м.
 
Много варианти при избор на апартамент в София ще намерите на: www.domaza.bg/едностаен_апартамент_манастирски_ливади/
ТОП Объекты

Цена
от 2 594 335 руб.

Цена
от 5 598 043 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 153 794 руб.
до 7 527 660 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 718 707 руб.
до 6 268 753 руб.

Цена
от 3 849 830 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 443 643 руб.
до 13 309 837 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status