+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Жилища в София за продажба – отлична инвестиция!

жилища в София за продажбаЖилища в София за продажба – отлична инвестиция!

Повишен интерес към жилища в София за продажба

Недвижимите имоти на територията на София и предградията са предмет на изключително повишен интерес сред купувачите от бившите страни на ОНД. Рускоговорящите клиенти търсят начини за надеждно и безопасно влагане на своите спестявания, и България за тях е една от не многото възможности в Европейския съюз. София е голям европейски град и столица на България, град, който се гордее с над 7-хилядната си история. И до днес в централната част на града постоянно биват откривани предмети от неолитния период, каменната и бронзовата епохи. Смята се, че древните хора са били привлечени на това място заради горещите минерални извори. Днес най-много извори има около старата минерална баня в централната част на София. Предлагането на жилища в София за продажба в старата градска част не е толкова голямо, колкото търсенето, затова и цените тук са доста високи.

Предлагане на жилища в София за продажба

Сделките с покупко-продажба на жилищни имоти се провеждат доста успешно за всички типове имоти, но най-вече има голямо предлагане на апартаменти. Като голям политически, административен, икономически и финансов център София е доста привлекателна за големите инвеститори. Освен интерес към готови жилища, има засилено търсене на парцели и терени за строеж, на големи бизнес и търговски обекти. Днешна София е доста динамичен град, непрекъснато следващ своето естествено развитие. Строят се нови жилищни сгради и комплекси, търговски и бизнес центрове, реновират се стари сгради – паметници на културата. Обликът на София красноречиво показва, че това е един съвременен европейски град.

Новопостроено жилище в София за продажба

София е един от най-сигурните български градове, където човек от провинцията може да си намери достойна работа и добро заплащане. Освен това столицата е примамливо място и за бизнесмените, даващо изгледи за перспективни начинания и откриване на собствен бизнес. Именно тук се намират офисите на големите български и чуждестранни компании. Тук са и важдите административни обекти, институции и финансови учреждения. Напоследък свободните терени и парцели за строителство в София се разграбват като топъл хляб от инвеститорите. Построиха се множество нови жилищни сгради и комплекси от затворен тип. Новите жилища са привлекателни със своята модерна визия и съвременни планировки.

Как да намерим жилище в София за продажба

Ако не сте от София и не познавате добре столицата, нито нейните райони, зони и квартали с техните плюсове и минуси, то би било добре да поверите търсенето на жилище на специализирана агенция за недвижими имоти. За сведение в София работят близо хиляда посреднически фирми – само си представете какъв огромен избор се открива пред вас. Потърсете информация за коректна фирма в интернет или разпитайте познати и колеги. Нека търсенето, намирането и покупката на жилище в София стане за вас едно приятно приключение!
Разгледайте хиляди оферти на жилища в София за продажба в портала за имоти www.domaza.bg
ТОП Объекты

Цена
от 5 454 523 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.

Цена
от 4 055 423 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 229 368 руб.
до 9 102 497 руб.

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status