+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Богато е предлагането на жилища в София под наем

жилища в софия под наемМного са младите хора, които се интересуват от жилища в София под наем

До голяма степен желанията на младите хора определят пазара на даваните жилища в София под наем. Във Висшите учебни заведения в столицата се обучават много студенти от цялата страна, а те имат нужда от квартира. Към тях се добавят и огромния брой млади специалисти, търсещи своето място за реализация в големия град. Техните критерии за добро жилище се определят от най-добрата комбинация между месечен разход и комуникативност на мястото. Все по-взискателни са и към състоянието на имота. Избор в предлагането има, вариантите не са малко особено в някои от кварталите.

Най-предпочитаните райони в офертите за жилища в София под наем

Зоните, които са в близост до метростанция оказва се, са сред най-предпочитаните локации при търсене на квартира. Често пъти отдалечеността от централната градска чест се компенсира с наличието на метро. В някои части на Люлин и Надежда пазарът на имотите видимо се промени с възможността да се използва подземната железница. Традиционно харесвани места за живеене са големите квартали  Младост и Дружба, не е спаднал интересът и към Стрелбище, Хиподрума и Гео Милев. Кварталите в непосредствена близост до центъра, като Иван Вазов, Лозенец, Медицинска Академия, Яворов, Изток и Изгрев поддържат високи нива на наемите и това е напълно оправдано предвид големия интерес към тях. 

Луксозно жилище в София под наем

В сегмента на луксозните имоти двустайните и тристайните апартаменти под наем са най-търсени. Интересът към тях е близо три пъти по-висок в сравнение с търсенето на многостайни апартаменти, мезонети и къщи, споделят впечатленията си брокери на имоти. Сред кварталите в основната част на столицата, Лозенец и Иван Вазов се отличават като най-атрактивни. Иначе, южните квартали са тези, които привличат най-силно вниманието. И ако трябва да сме по-конкретни, това са районите, намиращи се в подножието на Витоша.

Цената луксозно жилище в София под наем

Средният разход на луксозен двустаен апартамент под наем в София е в порядъка на 350 - 450 евро на месец. Тристайните се отдават за между 550 – 650 евро месечно. По-големите квадратури на многостайните жилища и мезонетите се предлагат в широкия диапазон от 1 000 и 2 000 евро.
Не е активно търсенето на къщи от сегмента на луксозните имоти под наем. Те заемат относително малък дял сред общия брой сделки, отдават се за между 2 000 и 4 000 евро на месец. Влияние върху него оказват площта, състоянието и района, в който се намират.
Ако се интересувате от наемане на жилище в София, намерете най-подходящото за вас на: www.domaza.bg/жилища_в_софия_под_наем/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 10

Цена
от 2 670 497 руб.
до 7 362 204 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 301 054 руб.
до 9 304 556 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 145 160 руб.
до 7 497 485 руб.

Цена
от 4 145 446 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 599 102 руб.
до 28 203 943 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 878 963 руб.
до 4 201 870 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status