+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Растат строежите на къщи в Горна Баня

къщи в горна баняНови къщи в Горна Баня търсят собственици

Застрояването тук е започнало много отдавна, тогава са се строели предимно вили, било е харесвана вилна зона. Квартал на София Горна Баня става през 1938 г. През годините успя да се наложи като харесван за живеене район, където луксът определено преобладава. На негова територия няма да намерите панел. Интересът към офертите за къщи в Горна Баня е висок и е провокиран от прекрасните условия за живот.
 

Кое прави предлаганите къщи в Горна Баня толкова харесвани

Горна Баня се намира в югозападните покрайнини на града и е известен с минералните си води и най-чистият въздух в столицата. Това е благодарение на уникалното му географско положение. Красивата природа, зеленината и спокойствието са привличащи характеристики, а удобствата, на които жителите могат да разчитат, допълват мотивите за вниманието към този столичен квартал. Отдалечеността от Центъра е по-скоро предимство, отколкото недостатък. По този начин се опазват всички тези качества, правещи квартала толкова атрактивен. А до основната част на града се стига лесно. До НДК са десетина километра, могат да се използват две големи пътни артерии, „Цар Борис III“ и бул. „България“.
 

Избор на къща в Горна Баня

Строителните предприемачи обръщат голямо внимание на района и новото застрояване е активно. Тук място намират и елитни затворени комплекси – хит на пазара на имоти през последните години. В разнообразното предлагане в офертите не липсват луксозни, просторни къщи с големи, добре изградени дворове. Новото строителство е модерно, функционално, в него винаги ще намерите гараж за повече от една кола, двор с обособени кътове, просторна всекидневна с големи прозорци, висока енергийна ефективност на сградата и др. Ако се интересувате от покупка на къща в квартала, предвидете минимум 1 000 евро/кв.м., макар, че цената е изключително зависима от вида на постройката. За лукс на два етажа и просторен двор ще са ви нужни над 800 000 евро.
 

Частни лица строят къщи вилна зона Горна Баня

Не са малко хората, които искат домът им да е по индивидуален план и според техните виждания за удобство. Те предпочитат сами да организират строежа. Ако сте сред тях знайте, че ще имате избор сред офертите за парцели. Повече внимание обърнете на терена и на избора на добър архитект, който ще ви предложи вдъхновяващ проект.
 
Всичко за пазара на имотите в София и разнообразие сред офертите за продажба на къщи ще намерите на: www.domaza.bg/къщи_в_горна_баня/
ТОП Объекты
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 655 542 руб.
до 3 959 850 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 580 515 руб.
до 5 884 003 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 774 542 руб.
до 26 579 451 руб.

Цена
от 3 613 544 руб.

Цена
от 3 638 885 руб.

Цена
от 5 245 846 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status