+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Луксозни къщи в Панчарево – има и все повече

къщи в панчаревоРасте броят на хората, търсещи къщи в Панчарево

Не са малко хората, раздвоени дали биха искали да живеят на село или в града. За младите хора доскоро като че ли не беше толкова разпространен вариант, те често предпочитаха динамиката на града. Но определено през последните години се увеличи и броят на млади семейства, които бягат от шума и замърсяването, но в същото време си запазват работата в столицата, живеейки в близост, на комуникативно място. Добър вариант за това се намира в близките села. Повече къщи в Панчарево се строят, повече - готови вече – се продават, споделят своите впечатления служители в агенциите за недвижими имоти.
 

С какво къщи в Панчарево стават привлекателни

Землището на село Панчарево се намира в края на Искърския пролом до река Искър. На граничи с курортното селище Бистрица и с квартал Горубляне. Околностите му се свързват с Панчаревските езера и красивата природа. Разстоянието до София не е много, около 12 км. Обединено детско заведение, две частни детски градини, училище, здравни служби, разнообразие от магазини за хранителни и промишлени стоки – всичко това е на разположение на жителите тук. Но задължително към тях трябва да прибавим и чистият въздух, спокойствието, зеленината и многото места за спорт и отдих. Не е ли това мястото, където ще се чувстване добре?
 

Новопостроена къща в Панчарево

Цената на къщите в селото не е ниска, продават се за средно около 1 000 евро/кв.м. Сред тях по-скъпи са тези, които са построени на скоро – модерни, просторни, с хубави дворове. Има и стари постройки, които след подходящо реновиране биха били прекрасно място за живеене. Лукс не липсва, той се оценява за на 550 000 евро и е за просторни, дву- триетажни постройки с големи дворни места.
 

Строеж на къщи Панчарево

Ако искате да построите сами своя дом, разгледайте възможностите за покупка на парцел. Предлагането е разнообразно както по отношение на площ, така и като точна локация. Средната им цена е 90 евро/кв.м.
 
Актуална информация за пазара на къщи ще намерите на: www.domaza.bg/къщи_в_панчарево/
ТОП Объекты

Цена
от 4 625 769 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 232 287 руб.
до 12 492 936 руб.

Цена
от 5 228 477 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 580 515 руб.
до 5 884 003 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 516 682 руб.
до 6 938 155 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status