+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Лесно ли се намират магазини в Габрово под наем

магазини в габрово под наемПредлаганите магазини в Габрово под наем понякога не достигат

Пазарът на търговски площи у нас остава стабилен от началото на годината до момента. Вариантите за покупка и под наем са еднакво актуални. В големите ни градове се отчита ръст в цените и на двата варианта. Предлаганите магазини в Габрово под наем също следват общите тенденции. Но кога офертите за тях да по-атрактивни?

Защо расте интересът към магазини в Габрово под наем

За да сме коректни редно е да обърнем внимание на самия град. В Габрово е красиво и уютно. Знаем много от историята му – там е създадено първото новобългарско училище, първата ученическа библиотека, първата фабрика за доставка на платове за Княжеския двор,  първата светнала електрическа крушка в България, първата метеорологична станция, първата фабрика за доставка на платове за Княжеския двор, и фабрика за производство на барут, експлозиви и патрони, и фабрика за калъпи за обувки, и още много любопитни факти могат да ни заинтригуват. Но това и било в миналото. Днес Габрово е градът, който привлича наши и чуждестранни туристи отново със своята история, но и с това, което е успял да запази от нея. Ако сега се разходите там, ще видите благоустроени градски зони, чисти улици, много нови цветни фигури и изцяло реновирани пътни артерии. 

Намирането на магазин в Габрово под наем в центъра

Със всяка изминала година се увеличава броят на хората, посетили града. Наемите на търговските обекти, особено в централната градска част растат и това е напълно обяснимо. Търсят се магазини с локации с голям човекопоток и с големи витрини. Площи от 20 квадрата се отдават за минимум 150 евро на месец. При този вид имоти се говори обикновено за партерни помещения, самостоятелните постройки има рядко в офертите за отдаване под наем.

Магазин под наем Габрово в близост до центъра

Наемането на магазин в близост до центъра оказва се, съвсем не е лесно. Офертите са изненадващо малко. И в по-отдалечените райони е трудно. Много повече избор биха имали тези, които имат достатъчно финансови средства да закупят помещение.
Най-актуалната информация за пазара на имоти в Габрово ще откриете на: www.domaza.bg/магазини_в_габрово_под_наем/
ТОП Объекты

Цена
от 3 861 288 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 703 800 руб.
до 6 243 624 руб.

Цена
от 5 566 463 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 417 376 руб.
до 13 603 788 руб.

Цена
от 4 708 097 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 429 839 руб.
до 4 656 054 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status