+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Има търсене на магазини София Център под наем

магазини софия център под наемОфертите за магазини София Център под наем не се задържат за дълго

Добрите оферти за магазини София Център под наем не се задържат за дълго. Дори голяма част от тях не достигат изобщо до пазара, площите се преотдават веднага, щом като помещението се освободи. Интересът към тях е напълно обясним. Големият човекопоток е основната причина търговските обекти тук да се развиват добре. Има улици, приковаващи вниманието, но там да се наеме магазин е трудно.
 

Кои магазини София Център под наем са най-търсени

Бул. „Витоша“, или Витошка, както ни е позната, е най-скъпата у нас търговска улица. Да се наеме тук магазин е по-скоро въпрос на шанс. Интересът към пресечките на Витошка е голям, там също е атрактивна дестинация за хората, занимаващи се с търговия. Що се отнася до останалите изисквания, разбира се голямата витрина прави впечатление.
 

Намирането на магазини под наем в София Център по основните улици е трудно

Други, харесвани за изграждане на търговски обект улици са „Солунска“, „Патриарх Евтимий“, „Леге“, „Позитано“, „Алабин“, „Славейков“. Това са все познати заради многото си търговски обекти по тях места.
 

Какви средства са нужни според офертите за магазин в София център под наем

Център
За 75 евро месечно ще можете да наемете партерно помещение от 9 кв.м. на ул. „Любен Каравелов“. Възможностите му съвсем няма да са много, но пък наемът е показателен за стойностите, на които се отдават търговските площи в центъра. Също толкова голямо помещение, но намиращо се на бул. „Васил Левски“ или ул. „Цар Асен“ би коствало 90-150 евро на месец. Магазин от 20 квадрата намиращ се на Витошка, се отдава за 189 евро месечно. Там има и големи площи, от около 100 квадрата, които се отдават за 5 000 евро на  месец.
 
Търсите да наемете магазин в София? Не се колебайте, изберете на: www.domaza.bg/магазини_софия_център_под_наем/
ТОП Объекты

Цена
от 2 527 823 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.

Цена
от 5 427 551 руб.

Цена
от 4 605 856 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 229 368 руб.
до 9 102 497 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status