+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Предлаганите за продажба недвижими имоти във Варна са разнообразни

недвижими имоти във варна без посредник

Предлаганите недвижими имоти във Варна без посредник предоставят добър избор

Разнообразието в офертите за недвижими имоти във Варна без посредник позволява на тези, които предпочитат да сключат сделка без помощта на брокер, да направят добър избор. Вариантите са предимно сред жилищата, бизнес площите присъстват по-често в оферти, предоставени от специализирани агенции. Но при достатъчно търпение и сред тях може да се намери точно това, което отговаря на критериите на купувачите.

Как да търсим недвижим имот във Варна без посредник

Разбира се, мястото, от където можем да наберем най-пълна информация относно състоянието на пазара в момента, са специализираните сайтове. Там лесно се вадят статистики за движението на цените, характерни за различните варненски райони, предлагането, нарастване или намаляване на броя на офертите през месеците. Това ще ни е нужно, за да заложим правилно критериите, по които ще търсим своя имот.

Цените при покупка на имот във Варна без посредник или през агенция не се различават съществено

Съществува вариант, в който при лична среща с продавача можем да договорим по-добра цена, но не бива да се залага на това. Тези, които продават са добре осведомени за колко да оферират и обикновено не са склонни на отстъпка. Ако имотът е качествен и поддържан знаят, че винаги могат да намерят купувач, който е съгласен да заплати обявената стойност.

За колко се купува имот във Варна без посредник

Имотите в центъра на града и зоните, намиращи се по протежение на морето, са най-скъпи, квадратният метър вече много често надвишава 1 000 – 1 200 евро. С отдалечаване от морето цените намаляват, като в най-западната част, кв. Владиславово, спадат до 500 – 600 евро/кв.м. Виница, Аспарухово, Галата и м-ст Зеленика са районите, които набират все по-голяма популярност. 

Много информация за пазара на имоти във Варна ще намерите на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_във_варна_без_посредник/
ТОП Объекты

Цена
от 4 744 849 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 716 843 руб.
до 6 108 037 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status