+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Повече недвижими имоти във Велико Търново удовлетворяват търсенето

недвижими имоти във велико търновоРасте вниманието към офертите за недвижими имоти във Велико Търново

Разнообразие от оферти за недвижими имоти във Велико Търново предлагат агенциите. Служителите им споделят, че интересът към покупка или наемане расте през последните години и допълват впечатленията си с това, че нараства и броят на младите хора, интересуващи се от тях. Всъщност, това е може би най-ефективният показател за положителните процеси в града. Търново е с богата история и с перспективи, които са високо ценени. Развитието на икономиката, новият, модерен облик и все по-добрата жизнена среда са причина повече хора да искат да живеят и да се развиват в тази част на страната ни.

Предлаганите недвижими имоти във Велико Търново за продажба се разглеждат с интерес

Активен е вторичният пазар, новото строителство играе също важна роля в по-богатото предлагане на имоти. Във всеки квартал могат да се видят строежи и наскоро завършени здания. Купувачите приоритетно разглеждат офертите, в които се предлагат площи в новопостроени сгради. Факт е, че през последните години се увеличава и ръстът на сделките „на зелено“.

Харесвани квартали при покупка на недвижим имот във Велико Търново

Централната градска част и зоните в близост до нея, предизвикват силно вниманието. Има интересни райони във Велико Търново – уникални с това, че са запазили старият дух на възрожденската епоха. Варуша е точно такъв квартал. Намира се в сърцето на старата част на града. Там апартаменти, офиси или магазини се предлагат ограничено. В офертите присъстват предимно къщи, от които най-скъпите са автентичните, строени през XVIII и XIX век.

Други предпочитани места при избор на недвижим имот във Велико Търново

"Кольо Фичето" е най-западният квартал на Велико Търново. Разположен е на много контактно място. След допитване сред търновци, той бе определен като предпочитаното място за живеене. Освен това районът е водещ в класацията и за безопасно място в града. Квартал "Акация" се намира на север от центъра. Добре уреден и спокоен, със зелени площи, той е един от най-предпочитаните за инвестиция.
Разнообразие от оферти за имоти във Велико Търново ще намерите на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_във_велико_търново/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 956 333 руб.
до 27 591 463 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 716 843 руб.
до 6 108 037 руб.

Цена
от 5 427 551 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status