+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Повече недвижими имоти във Велико Търново удовлетворяват търсенето

недвижими имоти във велико търновоРасте вниманието към офертите за недвижими имоти във Велико Търново

Разнообразие от оферти за недвижими имоти във Велико Търново предлагат агенциите. Служителите им споделят, че интересът към покупка или наемане расте през последните години и допълват впечатленията си с това, че нараства и броят на младите хора, интересуващи се от тях. Всъщност, това е може би най-ефективният показател за положителните процеси в града. Търново е с богата история и с перспективи, които са високо ценени. Развитието на икономиката, новият, модерен облик и все по-добрата жизнена среда са причина повече хора да искат да живеят и да се развиват в тази част на страната ни.

Предлаганите недвижими имоти във Велико Търново за продажба се разглеждат с интерес

Активен е вторичният пазар, новото строителство играе също важна роля в по-богатото предлагане на имоти. Във всеки квартал могат да се видят строежи и наскоро завършени здания. Купувачите приоритетно разглеждат офертите, в които се предлагат площи в новопостроени сгради. Факт е, че през последните години се увеличава и ръстът на сделките „на зелено“.

Харесвани квартали при покупка на недвижим имот във Велико Търново

Централната градска част и зоните в близост до нея, предизвикват силно вниманието. Има интересни райони във Велико Търново – уникални с това, че са запазили старият дух на възрожденската епоха. Варуша е точно такъв квартал. Намира се в сърцето на старата част на града. Там апартаменти, офиси или магазини се предлагат ограничено. В офертите присъстват предимно къщи, от които най-скъпите са автентичните, строени през XVIII и XIX век.

Други предпочитани места при избор на недвижим имот във Велико Търново

"Кольо Фичето" е най-западният квартал на Велико Търново. Разположен е на много контактно място. След допитване сред търновци, той бе определен като предпочитаното място за живеене. Освен това районът е водещ в класацията и за безопасно място в града. Квартал "Акация" се намира на север от центъра. Добре уреден и спокоен, със зелени площи, той е един от най-предпочитаните за инвестиция.
Разнообразие от оферти за имоти във Велико Търново ще намерите на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_във_велико_търново/
ТОП Объекты
Город: Равда

Свободные квартиры: 38

Цена
от 3 296 722 руб.
до 13 123 492 руб.

Цена
от 3 999 087 руб.

Цена
от 5 369 934 руб.

Свободные квартиры: 113

Цена
от 3 890 952 руб.
до 27 208 173 руб.

Свободные квартиры: 2

Цена
от 4 089 369 руб.
до 4 313 581 руб.

Цена
от 4 541 873 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status