+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Ръст на сделките с недвижими имоти в Бургас
 • Недвижими имоти в БургасЦените на предлаганите недвижими имоти в Бургас се покачват

  В последните години Бургас често се споменава като един от най-бързо развиващите се в страната ни градове. Това води след себе си редица положителни промени. По-голям е делът на чуждите инвестиции, повишават се доходите на населението, жизнената среда се подобрява, а като резултат, нараства броят на хората от съседни населени места, които търсят по-добро място за живеене и го намират именно тук. Интересът към предлаганите недвижими имоти в Бургас расте, едновременно с това се покачват и цените им.

  Очакват се повече  оферти за недвижими имоти в Бургас

  Още една интересна статистика показва, че Бургас е вече на второ място по площ в България, изпреварвайки Варна. Причина за това е значителното разширяване от към нови квартали. В границите на града последно бяха приобщени и м.с. Черно Море и  с. Рудник, а преди около пет години градските активи бяха причислени Ветрен, Банево и Горно Езерово. Комплекс Меден Рудник също расте по площ, там в момента строителството е изключително активно, с което изборът за недвижими имоти се увеличава. Предстои изграждането и на два нови квартала, край Крайморие и в т.нар. местност Кьошето. Предвижданията са там да преобладава строителство от високо ниво на лукс категория, прогнозните цени на които тръгват от 1 500 евро/кв.м.

  Бизнесът се нуждае от още оферти за недвижим имот в Бургас

  Активизирането на бизнеса изведе на дневен ред необходимостта от нови бизнес сгради от клас А. Търсят се предимно такива, чиято локация е в централната градска част или в близост до нея, кварталите Лазур, Зорница, Братя Миладинови. Търговските площи също представляват интерес, особено когато са на оживено място. Концентрацията на ново строителство донякъде успява да откликне на търсенето, новите кооперации са с партерни помещения, които са предвидени именно за изграждане на магазини или центрове за услуги.

  Покупката на недвижим имот в Бургас – една добра инвестиция

  Повишават се обемите на продажби на жилища. Сред тях на по-голям интерес се радват тези, които се намират в новопостроена кооперация. Сделките „на зелено“ са вече често срещани.  Расте броят на покупки с цел инвестиция, като много внимание се обръща на предлаганията от луксозния сектор.
  Повече актуална информация за пазара на имоти в Бургас ще намерите на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_бургас/
ТОП Объекты

Цена
от 4 531 749 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 733 734 руб.
до 26 352 277 руб.

Цена
от 4 586 233 руб.

Цена
от 4 398 998 руб.

Цена
от 2 414 293 руб.

Цена
от 5 209 549 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status