+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Какъв тип недвижими имоти в Бургас без посредник се предлагат на пазара?

Недвижими имоти в Бургас без посредникКакъв тип недвижими имоти в Бургас без посредник се предлагат на пазара?

Кой купува недвижими имоти в Бургас без посредник

Бургас отдавна е предпочитано и привлекателно място за инвестиране, особено в имоти ново строителство. Инвеститорите са хора, които много добре виждат перспективите на този морски град, показал през годините, че се развива с постоянни и динамични темпове, превръщайки се в отлично място за живеене и правене на бизнес. Недвижими имоти в Бургас без посредник може да се намерят най-вече при строителните фирми и компании, които строят усилено на територията на Бургас и региона. Бургас се откроява като важен икономически, транспортен, културен и туристически център в юго-източната част на България. Той е отправна точка към всички прекрасни курорти, разположени в Бургаска област – Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Созопол, Поморие и много други.

Кой предлага недвижим имот в Бургас без посредник

Ако искате да закупите жилищен имот ново строителство в този прекрасен морски град, няма по-добро решение от това да се обърнете директно към инвеститора, който строи дадени обекти. Всички нови жилищни и търговски обекти днес се изграждат по най-съвременни технологии, с използване на материали високо качество от доказани български и европейски производители. Спазват се всички европейски изисквания и норми, а въведените в експлоатация жилища се характеризират с повишено ниво на комфорт и безопасност. При това цените в Бургас и региона са едно ниво по-ниски в сравнение с другия голям морски град в България Варна и това още повече привлича нови купувачи.

Типове недвижими имоти без посредник в Бургас

Днес в Бургас могат да се намерят всякакви имоти – апартаменти, къщи, вили, търговски и бизнес обекти. По-голям интерес предизвикват новопостроените сгради, отличаващи се с красива архитектура и съвременни вътрешни решения. Освен постоянния интерес към жилищни имоти в последно време се наблюдава и повишено търсене на търговски обекти. Това търсене се засилва преди началото на активния летен сезон, най-вече в курортните комплекси около Бургас. Купувачите и наемателите се оглеждат за изгодни оферти за заведения, магазини, офиси, хотели и т.н.

Как да търсим недвижими имоти без посредник в Бургас

Търсенето на имот без помощта на специалисти може да се окаже трудна задача, особено за тези, които досега не са се сблъсквали с тази сфера. Разбираемо е, че при една агенция за недвижими имоти може да откриете стотици варианти и предложения, без да ви се налага сами да обикаляте града и курортите в търсене на най-подходящия за вас обект. От друга страна брокерите вземат за своите услуги значителни суми – 50% от наема и 3% от продажбата. Техният труд неоспоримо е голям и това не може да се отрече. Но ако смятате, че сте в състояние сами да се справите с намирането на подходящия имот, нищо не пречи да се опитате и да си спестите този допълнителен разход.
Разгледайте обяви за недвижими имоти в Бургас без посредник в www.domaza.bg/Недвижими_имоти_в_Бургас_без_посредник/
ТОП Объекты

Цена
от 4 837 295 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 586 888 руб.
до 28 129 040 руб.

Цена
от 5 551 680 руб.

Цена
от 4 134 437 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 408 300 руб.
до 13 567 660 руб.

Цена
от 5 560 795 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status