+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Къде днес се предлагат недвижими имоти в Пловдив без посредник

недвижими имоти в Пловдив без посредникКъде днес се предлагат недвижими имоти в Пловдив без посредник

Интересът към недвижими имоти в Пловдив без посредник се засилва

Новото строителство в България е един от най-търсените сегменти на пазара за имоти. Това се обяснява най-вече с достъпните цени на новоизграждащите се обекти и със съвременното, качествено изпълнение. Купувайки недвижими имоти в Пловдив без посредник, вие хем получавате нов и качествено построен обект, хем спестявате значителна сума от разхода за комисионна. В Пловдив има много агенции за недвижими имоти, които предлагат най-различни обекти за продажба и наем. За своите услуги брокерите вземат съответното комисионно възнаграждение, което се равнява на 50% от наемната цена при наемите и 3% от продажната цена на имота в случай на покупко-продажба, извършена чрез посредничеството на агенцията.

Какъв тип недвижими имоти в Пловдив без посредник се предлагат на пазара

Новото строителство в Пловдив върви с динамични темпове, повсеместно се строят нови жилищни сгради, като дялът на търговските обекти също нараства. Стана едва ли не много модерно всеки голям град в България да притежава по няколко мола. Строителството на съвременни търговско-развлекателни центрове генерира нови възможности за инвеститорите. Има голям интерес към търговските площи в моловете – места, изключително много посещаеми и носещи добри приходи. Със сигурност може да се твърди, че жилищният пазар в сегмента ново строителство е доста добре развит в Пловдив. Предлагат се всякакви апартаменти по вид и разпределение, способни да отговорят и на най-претенциозните изисквания.

Къде да търсим недвижим имот в Пловдив без посредник 

Този въпрос днес си задават много хора. Повечето го правят с ясното съзнание да избегнат агенциите за имоти и брокерите. Основният движим фактор е спестяването на комисионната такса, която вземат за своите услуги агенциите и брокерите. Интересното е, че по-голямата част от хората смятат, че тази такса е прекалено висока, а работата, която трябва да свърши брокерът е нищожна. На практика, обаче, това съвсем не е така. За да стигне до финализирането на сделка за покупко-продажба един истински добър брокер извършва огромен труд. Той трябва не само да открие подходящия имот, но и да е умел балансьор с двете страни по сделката.

Кой предлага недвижими имоти без посредник в Пловдив

Ако искате да купите имот директно от продавача и да си спестите плащането на комисионно възнаграждение, потърсете собственика на имота за лична среща. Когато търсите да закупите нов имот, вашата задача се улеснява двойно, защото вие имате възможността директно да се свържете със строителната фирма или инвеститора на дадения обект. Купувайки от строител, вие не дължите никакви комисионни. Ако конкретен обект в града ви хареса на външен вид и като локация, вижте контактите на строителя, изписани върху информационната табела, изнесена пред строителния обект.
Търсите недвижими имоти в Пловдив без посредник? Разгледайте предложенията в www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_Пловдив_без_посредник/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 204 661 руб.
до 12 386 160 руб.

Цена
от 4 531 749 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 733 734 руб.
до 26 352 277 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 004 324 руб.
до 7 005 255 руб.

Цена
от 4 398 998 руб.

Цена
от 3 582 659 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status