+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Повече обяви за недвижими имоти в София улесняват избора

Недвижими имоти в СофияОбръща се по-голямо внимание на просторните недвижими имоти в София

Значително повече сделки с недвижими имоти в София се сключват последните дванадесет месеца в сравнение с предходните, показват данните. Разбира се, покачването на цените им не се бави, миналата година приключи с 12%-ен ръст. Това е двойно в сравнение с предходната, когато повишението е било 6% и е абсолютно показателно за засиленият интерес на купувачите и активността на пазара.

Какви недвижими имоти в София не достигат

Скокообразното търсене извади на преден план недостига на качествено ново строителство. В резултат, в столицата в момента се строи активно, но голяма част от проектите са още в начален етап. Тук е мястото да се каже, че новото строителство вече съставлява 50% от общия обем продажби. В допълнение, близо една четвърт от сделките са с незавършени още обекти. Покупката „на зелено“ придобива все по-голяма популярност, доверието на хората към строителните предприемачи се върна, а те, от своя страна, се стремят да го оправдаят с качество на изпълнение и спазени срокове.

Основно наши купувачи се интересуват от обяви в София недвижими имоти

От водещи агенции за имоти споделят, че развитието на пазара на имоти се диктува основно от местното търсене. Ипотечното кредитиране, ръстът в икономиката, по-високите доходи, спадът на безработицата и миграцията към големия град са фактори, които оказват огромно влияние и повишават увереността на купувачите.

Разшири се периметърът на търсене в публикуваните обяви за имоти в София

Южните и източните райони на столицата продължават да се ползват със стабилен интерес. Но към тях могат вече спокойно да се добавят нови зони, привличащи вниманието. Засилва се вниманието към зоните в близост до бул. "Черни връх" и ул. "Сребърна", бул. "Шипченски проход", кв. "Красно село", кв. "Бъкстон", кв. "Витоша", по протежението на бул. "Владимир Вазов". Това са райони, които се развиват изключително бързо, а цените на имотите им им тепърва ще достигнат своя максимум.
Оферти за недвижими имоти в София ще намерите на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_софия/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 098 575 руб.
до 7 334 669 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 229 368 руб.
до 9 102 497 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.

Цена
от 5 427 551 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status