+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
С повече обяви за недвижими имоти в София пазарът продължава да е активен

недвижими имоти в софияНовите оферти за недвижими имоти в София привличат вниманието

Заради динамиката в икономиката и стабилният пазар на труда, сегментът на имотите прогресира през последните години. Нови обяви за недвижими имоти в София радват купувачи. Изборът сред тях предлага различни възможности по отношение на локация, тип строителство, степен на завършеност.

Какви качества в предлаганите недвижими имоти в София се търсят

Като положителна тенденция в новото строителство на преден план може да се изведе подобряването на качествата на сградите. Хората са много добре ориентирани по отношение на цените, на които се извършват продажбите и детайлите, с които те трябва да защитят стойността си. Да се  направи компромис със състоянието на имота за сметка на неговото местоположение е вече почти изключено. При липса на подходяща оферта купувачите са склонни да изчакат, но не и да направят покупка в топ локация на висока цена, последвана с нуждата от голям ремонт. По причина, че пазарът не винаги успява да откликне с качествено предлагане, нараства броят на сделките „на зелено“. Всъщност, те вече съставляват около една четвърт от общия обем продажби – факт, който говори много да развитието на пазара на имоти.

Ръст в цените в актуалните обяви за имоти в София

Двуцифрен ръст в цените на имотите през последните дванадесет месеца отбелязва статистиката. Покачването е с около 12%, което е двойно повече в сравнение с предишната година. Очакванията на анализаторите са това покачване да се позабави. Жилищата в близост до центъра и с няколко алтернативи за транспорт са най-търсени, стойностите им са най-високи. За над 1 200 евро на квадратен метър се извършват продажбите в Изток и Изгрев. В Лозенец, Яворов и Гео Милев цените са подобни. 

София недвижими имоти от големите жилищни комплекси

В Дружба, Надежда и Люлин - големите столични жилищни комплекси, жилищата се продават за средно малко под 700 евро/кв.м. Младост е район, в който пазарът на имоти продължава да е изключително оживен, цените там се покачват повече в сравнение с другите големи квартали, като в момента са се стабилизирали на средно 1 070 евро/кв.м.

Винаги актуални оферти за недвижими имоти в София ще откриете на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_софия/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 549 912 руб.
до 5 833 713 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 495 172 руб.
до 6 878 855 руб.

Цена
от 4 586 233 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 624 298 руб.
до 3 926 006 руб.

Цена
от 5 201 010 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 204 661 руб.
до 12 386 160 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status