+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Привлекателни са офертите за недвижими имоти в София Редута
недвижими имоти в София РедутаПривлекателни са офертите за недвижими имоти в София Редута

Има повишено търсене на недвижими имоти в София Редута

Редута е част от Район Слатина на Столичната община и се намира в близост до централната част на града. Граничи с кварталите Подуяне, Гео Милев и Слатина. През годините кварталът се е превърнал в един от предпочитаните за живеене райони. Неговата привлекателност се крие в специфичното му местоположение. Намира се в най-високата част на София и въздухът му е чист. Спокойно е и има много зеленина, улиците му са тихи. Позитивните му характеристики се отчитат и от инвеститорите, които също проявяват голям интерес към него. Новото строителство обогатява постоянно офертите за недвижими имоти в София Редута и е предпочитано сред тези, които са се насочили към покупка на имот в квартала.

Новопостроените недвижими имоти в София Редута се радват на интерес

През последните години в Редута бяха построени много нови жилищни сгради. Сградният фонд е представен основно от еднофамилни къщи и 6-7 етажни тухлени блокове, които са в много добро състояние. Панелните блокове се намират предимно в североизточните зони на квартала. В новите сгради голяма част от партерните етажи са предвидени като площи, подходящи за бизнеса. Там се изграждат търговски обекти и центрове за услуги.

Удобствата на квартала са привлекателни в офертите за недвижим имот в София Редута

Близостта до централната част награда се допълва от добрата транспортна инфраструктура. Седем автобусни и две трамвайни линии представят градския транспорт, а булевардите „Мадрид“ и „Ситняково“ спомагат за лесното придвижване. На територията на квартала има целодневни детски градини, училища и гимназии, медицински център. Едно от обичаните за разходка места е паркът „Гео Милев“.

Намирането на подходящ недвижим имот в София Редута е сред добър избор

Тези, които са се насочили към покупка или наемане на имот на територията на квартала ще могат да избират сред не малко предложения. Пазарът на офиси е активен, поради удобното разположение и добрите комуникации. Офис площите отдават за средно 5,30 евро/кв.м. месечно, като вариантите по отношение на квадратура не са малко. Има и добри предложения за насочилите се към наемане на магазин. Помещение от 18-20 кв.м. се отдават за 130-150 евро на месец, могат да се намерят и просторни партерни помещения от над 100 кв.м.
Интересът към апартаментите е голям, показателно за това е, че цените, на които се продават, са се покачили с близо 10% за една година.
Ако се интересувате от недвижими имоти във София, винаги можете да изберете на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_София_Редута/
ТОП Объекты
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 746 321 руб.
до 4 058 186 руб.

Свободные квартиры: 8

Цена
от 2 579 179 руб.
до 7 110 451 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 30

Цена
от 3 300 518 руб.
до 13 138 603 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 188 173 руб.
до 6 565 581 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 312 554 руб.
до 12 803 175 руб.

Цена
от 4 740 641 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status