+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Повече недвижими имоти в София Сухата Река радват клиентите

недвижими имоти в София Сухата РекаПовече недвижими имоти в София Сухата Река радват клиентите

Данните на агенциите показват, че пазарът на недвижими имоти в София Сухата Река се развива. Интересът към тази част на столицата расте, а новото строителство, което се развива активно, успява да обогати офертите и да увеличи техния брой. На вторичен пазар също има много интересни предлагания – и в този сегмент протичат положителни процеси. Стойностите, на които се извършват продажбите са стабилни, разположени в средния за града ценови диапазон. Нещо повече, при някои видове имоти бележат чувствителен ръст. Така например, ако се погледне статистиката за продажба на двустайни жилища, най-търсените в района, се забелязва, че през същия период на миналата година те са се продавали с 15% по-евтино. Този факт е абсолютно показателен за нарастващия интерес към тази зона на столицата.

Интересът към предлаганите недвижими имоти в София Сухата Река е провокиран от много фактори

Много са причините, поради които офертите за продажба или отдаване под наем приковават вниманието. Винаги основния фактор за големия интерес се търси първо в разположението на района – когато то е атрактивно, кварталът има предпоставки да се развива. Жилищен комплекс Сухата река се намира в североизточната част на големия град. Граничи на север с ЖК Хаджи Димитър, на юг се намира кв. Подуяне, а това, че в непосредствена близост е пътя, водещ към изхода на София в посока магистрала „Хемус“ е удобство, което дава възможност за бърза комуникация с центъра. В района на квартала има много магазини, в това число и голям открит пазар и множество супермаркети. Тук се намират и едни от най-големите спортни комплекси в столицата, стадион „Георги Аспарухов“ и комплекс „Левски“. Не бива да се пренебрегва и удобството от наличието на четири училища и още толкова целодневни детски градини.

Наемането на недвижим имот в София Сухата Река не винаги е лесно

При наемане на площ, подходяща за изграждането на магазин, трудността по-често идва от недобрия избор – офертите са недостатъчно, помещенията са или малки, от по 20-30 квадрата, или твърде големи – над 100 кв.м. Офиси се наемат по-лесно, повече са вариантите в помещения, разположени на партер, но има и добри възможности за намиране на подходящо преустроен за целта апартамент.

Покупката на недвижим имот в София Сухата Река е с по-добър избор

Има повече избор в обявите за покупка на имот в квартала. Средната цена, на която се продават жилищните площи, е 712 евро/кв.м. Тези, които са се насочили към покупката на помещение с цел развиване на бизнес ще имат по-голям избор, отколкото при наемане на такова, разнообразието в квадратурите и точната локация е много по-голямо.
Интересувате ли се от недвижими имоти в София? Винаги можете да изберете на: www.domaza.bg
ТОП Объекты

Цена
от 3 851 033 руб.

Цена
от 5 551 680 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 139 463 руб.
до 7 477 573 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 408 300 руб.
до 13 567 660 руб.

Цена
от 4 134 437 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status