+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Намиране на недвижими имоти в Стара Загора без посредник

недвижими имоти в стара загора без посредникИма избор в офертите за недвижими имоти в Стара Загора без посредник

Факт е, че много от хората, които се интересуват от покупка или наемане на недвижими имоти, се доверяват на специализирани агенции. Те разполагат с много и разнообразни предложения, които добре познават. Стремежът им е да обслужат качествено своите клиенти, като им предложат варианти, които максимално отговарят на техните изисквания. Винаги могат да дадат съвет по отношение на района, в който се намира имота. И не на последно място – оформят документалната част по сделката като правят всички необходими за това проверки. Не е малък процентът на тези, които се насочват към търсене на недвижими имоти в Стара Загора без посредник. Обикновено те са добре запознати със състоянието на пазара и с движението на цените, затова решават сами да се справят.

Как се търсят недвижими имоти в Стара Загора без посредник

Най-богата информация по отношение на пазара на имоти и предлагането се намира в специализирани за имоти сайтове и портали. Те са структурирани така, че лесно могат да се селектират обявите за имоти, които се  предлагат директно от собственик. Сред тях има опции за филтриране по цена, квадратура, район, тип на сградата, допълнителни екстри и още много други. Социалните мрежи също са вариант, при това все по-популярен напоследък. Има групи и страници, които са предназначени именно за популяризиране на обяви за имоти. Актуални обяви могат да се намерят и в регионални печатни издания. Новост е в големи търговски вериги да има обособено пространство, чието предназначение е да се разпространяват обяви търся/предлагам за разнородни неща, едно от които е имоти.

Кой е най-търсеният недвижим имот в Стара Загора без посредник

Що се отнася до покупката на имот директно от собственик, по-търсени са жилищата, в сравнение с бизнес имотите. В същото време и предлагането им е по-богато. Целта на купувачите и продавачите е да си спестят комисионната, която биха дължали при използването на услугите на агенция за имоти. Сред апартаментите най-предпочитаните са двустайните. Прави впечатление, че средните цени са почти изравнен с тези, които се предлагат през агенция. Основната причина за това е, че голяма част от офертите се отнасят до предложение от строител, за имот в построена вече сграда или такава, чието въвеждане в експлоатация предстои скоро. Всъщност, това също е един много добър вариант за покупка на имот, ако купувачите са се насочили към ново строителство.

За какво да се внимава при сделка с недвижим имот в Стара Загора без посредник

Основните рискове, които съпътстват сделката, са свързани с необоснована цена, некоректно оформяне на документите от страна на продавача и наличието на скрити дефекти на имота. Това може да бъде избегнато ако се използват услугите на специалисти някои от етапите, съпътстващи покупко-продажбата.
Всеки, който се интересува от недвижими имоти в Стара Загора, може да се довери на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_Стара_Загора_без_посредник/
ТОП Объекты

Цена
от 4 134 437 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 868 661 руб.
до 4 190 711 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 586 888 руб.
до 28 129 040 руб.

Цена
от 5 533 299 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 292 287 руб.
до 6 779 988 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 408 300 руб.
до 13 567 660 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status