+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Нови апартаменти София Хаджи Димитър – правилният избор

нови апартаменти софия хаджи димитърЦените на нови апартаменти София Хаджи Димитър – едни от най-високите в столицата

Град София, столицата на България, е разположен на стратегическо местоположение, което го прави основен търговски, инфраструктурен, промишлен, транспортен и културен център на страната. Това дава възможност на града да се развива с бързи темпове и да осигурява на жителите си добра градска среда, бъдещи перспективи за младите хора и много възможности за развитие. През последните години, във връзка с това, се разви активно и пазара на недвижими имоти. Много от районите на столицата станаха привлекателни за живеене. Такъв квартал е „Хаджи Димитър“. Затова търсенето на нови апартаменти София Хаджи Димитър се увеличава с всяка изминала година, а цените им са едни от най-високите в София.
 

Нови апартаменти София Хаджи Димитър – какво трябва да знаем

 Бурното строителство в София през последните 15 години насити пазара на недвижими имоти с жилища от най-различен тип, модел, цена и местоположение. Кв. „Хаджи Димитър“ съчетава в себе си основните изисквания на всеки, който е решил да живее в тази част на българската столица, независимо от типа на жилище, което ще избере. Нови апартаменти София Хаджи Димитър осигуряват добра жизнена среда на собственика си, съчетана с оптимален баланс на цена – качество, близост до детски градини, учебни заведения, медицински заведения, спортни площадки и големи или по-малки търговски центрове. Всичко това прави нови апартаменти София Хаджи Димитър много търсени, особено през последните десет години, когато и инфраструктурата на района започна бързо да се подобрява.
 

Нов апартамент в София Хаджи Димитър – цената си струва

Нов апартамент в София Хаджи Димитър дава възможност на собственика си да се наслади максимално на огромните възможности, които предлага българската столица. Независимо дали жилището е собствено или под наем, дали се намира в североизточната или югозападната страна на района, дали до него имат голям градски булевард или се намира на тиха и спокойна уличка, нов апартамент в София Хаджи Димитър е отлична инвестиция както от гледна точка за живеене на семейство, така и за бъдеща продажба или отдаване под наем. Затова и цената на нов апартамент в София Хаджи Димитър се повишава постоянно и уверено с всяка изминала година.
 

Нов апартамент в София Хаджи Димитър – къде е добрият баланс

Нов апартамент в София Хаджи Димитър може да бъде както жилища в новопостроена сграда, така и в по-стара - на 40, 50 или 60 години. Двата варианта дават на собствениците различни предимства и недостатъци в зависимост от гледната точка и личните желания. Трябва да се подчертае, че нов апартамент в София Хаджи Димитър в бъдеще ще бъде все по-желан, а това ще кара потенциалните клиенти да правят компромиси както с местоположението на жилището в квартала, така и с все по-високата му цена. Именно заради това, всеки който е решил да се сдобие сега с нов апартамент в София Хаджи Димитър трябва да побърза. Свободните парцели в района намаляват, а с това и възможностите за конкурентна цена на предлагащите се жилища.

Намерете изгодни обяви за нови апартаменти София Хаджи Димитър на: http://www.domaza.bg/нови_апартаменти_софия_хаджи_димитър/
ТОП Объекты

Цена
от 4 398 998 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 624 298 руб.
до 3 926 006 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 495 172 руб.
до 6 878 855 руб.

Цена
от 5 183 790 руб.

Цена
от 5 209 549 руб.

Цена
от 5 201 010 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status