+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Пазарът на имоти ново строителство Варна Младост е добър
 

ново строителство варна младостИма добри предложения за ново строителство Варна Младост

Пазарът на недвижими имоти във Варна продължава да е активен във всички райони на града. Търсенето е съсредоточено към по –централните зони. Особено актуално в момента е ново строителство Варна Младост. Този квартал се намира сравнително близо до центъра, а транспортните връзки до там са много добри. Младост печели клиенти и с уредеността си. В района има всичко необходимо за нормален и спокоен живот. Сградният фонд е съставен от панелни блокове и ново строителство, като хората се ориентират към него заради по –добрите характеристики на новите сгради.
 

Цената на апартаменти ново строителство Варна Младост е добра

Най – скъпи са жилищата ново строителство около центъра на града. В квартал Младост има добри и атрактивни предложения за имоти. Двустайни и тристайните са най – търсените., а цените има са средно 40 -60 хиляди евро. Новото строителство предлага уют и удобства, качествено изпълнение на сградите -  с гарантирани материали. Както на повечето места, и тук има достатъчно клиенти, които са върнали доверието си към имоти „на зелено“ и вече са вложили средства в тях. Почти готовите и напълно готовите жилища също са предпочитани и сделките с тях стават сравнително бързо, отчитат варненски брокери.
 

Какво предлага района и защо и защо се търси ново строителство Варна Младост

Младост беше първият варненски квартал, който привлече значителна инвестиция. Тук преди години отвори първият Мол, а после още един.  На територията на района има много големи търговски вериги за храни и промишлени стоки. На разположение на жителите са поликлиника, най- големият спортно - развлекателен център, заведения за хранене и кафенета, места за отдих и култура.  На територията на жилищния комплекс се намира и Западна промишлена зона, където се намират много складови бази. Инвестицията в тази част на града тепърва ще нараства, а строителните предприемачи не губят интерес и продължават да строят.
 

Доходна е инвестицията в ново строителство Варна Младост

Ако сте насочили вниманието си към имот във варненския квартал Младост, не се бавете с покупката, защото скоро цените вероятно ще  скочат, твърдят специалисти от агенции за недвижими имоти. Ако се оглеждате за жилище, което искате да отдавате под наем, Младост е добро решение. Интересът към тази част на морския град винаги е бил активен. Разстоянията до близките квартали „Трошево“ и Възраждане“ са много близки и това се харесва на наемателите. Инвестирайки в имот тук, ще си осигурите добър и дългосрочен доход.  

http://www.domaza.bg/ново_строителство_варна_младост/
ТОП Объекты
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 687 916 руб.
до 3 994 919 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 521 380 руб.
до 5 936 112 руб.

Цена
от 4 666 735 руб.

Цена
от 5 300 993 руб.

Цена
от 4 476 214 руб.

Цена
от 2 456 671 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status