+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Активното ново строителство в Бургас е необходимост

ново строителство в бургасИма огромен интерес към предлаганото ново строителство в Бургас

Когато говорим за икономически растеж, обновяване, множество успешно реализирани проекти, за Бургас могат да се кажат само хубави неща. Прави впечатление колко много се говори за града - той успява да се отличи сред останалите със своята индивидуалност, съвременен и модерен вид. И още нещо - Бургас е сред местата, в които има най-много млади хора. Именно те са най-чувствителни към положителните промени – забелязват ги, оценяват ги, намират причини да изберат красивия крайморски град за мястото, където да живеят и да се развиват. В едно с това се развива и пазарът на имоти. Нарастващото население има нужда от свои домове, активното ново строителство в Бургас се стреми да им го осигури.

Предлаганото край морето ново строителство в Бургас е най-търсено

Един булевард дели Морската градина с кварталите Лазур и Зорница, както и Център. Близостта до плажа съвсем очаквано е водещ фактор при избор на имот. Интересът на купувачите към тази част на града е голям, това обяснява покачващите се цени. В момента новото строителство, в зависимост от етапа на завършеност, се продава за между 800 евро/кв.м. и 1 500 евро/кв.м.

В страни от центъра на Бургас ново строителство също привлича купувачи

Харесван за живеене е и квартал Братя Миладинови, намиращ се непосредствено до центъра, но отдалечен от морето. Въпреки това имотите там се продават на същите цени, както в Зорница и Лазур. Отдалечен от централната градска част е и Сарафово, но това не е причина за по-слаб интерес, напротив. През последните години тук нарасна предлагането в луксозния сегмент.

Предстоящото в Бургас ново строителство ще разшири града

Необходимостта от още площи за застрояване е причина Бургас да се разширява. В западната му част това ще се случи чрез увеличаване на територията на комплекс Меден Рудник. На изток започна разрастване след квартал Сарафово, до местността Кьошето. Още един нов квартал предвижда Общината, той ще е край Крайморие.
Интересувате се от имоти в Бургас? Разчитайте на: www.domaza.bg/ново_строителство_в_бургас/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 586 888 руб.
до 28 129 040 руб.

Цена
от 3 824 215 руб.

Цена
от 3 851 033 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 139 463 руб.
до 7 477 573 руб.

Цена
от 2 577 073 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status