+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Издадени са най-много разрешителни за ново строителство София

ново строителство СофияИздадени са най-много разрешителни за ново строителство София

Има ли нов бум на ново строителство София?

През 2016-та година най-много разрешителни за строеж на жилищни сгради и бизнес обекти са издадени в столицата. На практика, както са подредени българските градове по големина, така и броят на издадените разрешителни за строеж в тях се подрежда. Най-голям брой започнати жилища ново строителство София има отново на територията на столицата. Брокери отчитат един нов, засилен интерес от страна на клиентите към закупуване на жилища в проект. Това с особена сила важи за предпочитаните райони на София, където цените по принцип поддържат високи нива. С покупката на имот „на зелено“ българинът иска да получи изгодна цена, възможност за разсрочено плащане и шанс да избере най-доброто жилище в предстоящата сграда.

Защо жилище ново строителство София?

Основното нещо, което привлича купувачите е изгодната цена, която на всичкото отгоре може да бъде платена на части – на всеки строителен етап. В България етапите на издаване на сградата са три: Акт 14, Акт 15 и Акт 16. Големите строителни компании предлагат на своите клиенти изгодни оферти на изплащане на продажната цена на всеки от тези етапи. По този начин дори тези от вас, които не разполагат с цялата сума, могат да се възползват от офертата, като теглят ипотечен кредит. Така и направиха много млади семейства, желаещи да се сдобият със собствено жилище. При подписване на предварителния договор се плащат минимум 30% от цената, а останалата сума се разсрочва на определени вноски.

Жилище ново строителство София – кои са предимствата

На първо място са съвременните материали, с които днес се строят жилищните сгради. Те са не само съвременни, но и екологично безопасни, освен това са енергоефективни и ни позволяват драстично да намалим сметките си за ток. Модерните планировки и липсата на преходни стаи е другото предимство, което привлича купувачите и особено по-младите сред тях. Новопостроеното жилище означава нови инсталации, нови тръби, шумо, топло и хидроизолация, нов асансьор, нови общи части, нови избени помещения, наличие на паркоместа и гаражи, които могат да се закупят и да бъдат ваша собственост.

Жилище ново строителство София – недостатъци

Всички, които купуват имот „на зелено“ са притеснени от риска дали сградата ще бъде довършена в срок. Това е най-важният въпрос, който възпира доста от желаещите да се сдобият с ново жилище. Поради тази причина се доверявайте само на утвърдени строителни фирми в бранша, които са доказали през годините, че строят не само качествено, но и в обещания срок. Разгледайте какви обекти до момента има построени от фирмата, към която мислите да се насочите и дали те са били издадени навреме. Не се доверявайте на устни обещания, поискайте сроковете да бъдат отразени в договора, както и евентуалните неустойки, които ще дължи строителя при тяхното неизпълнение.
Имате интерес към имоти ново строителство София? Вижте обявите в www.domaza.bg/ново_строителство_София/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Цена
от 2 098 575 руб.
до 7 334 669 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 716 843 руб.
до 6 108 037 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status