+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Достигат ли предлаганите офиси под наем във Варна

офиси под наем във варнаТърсят се офиси под наем във Варна, разположени в центъра

Централната градска част винаги е била особено привлекателна за фирмите, които се интересуват от офертите за офиси под наем във Варна. Удобно е офисът да се намира там въпреки, че има някои съпътстващи неудобства. Основното е свързано с местата за паркиране. Трудно е улиците да поемат автомобилите, местата, където може да се спре не достигат. Но все пак, това не намалява интереса към тази зона на Морската ни столица.

Варианти за офиси под наем във Варна, в центъра

Наемите на офисите в Идеален Център са средно около 5,70 евро/кв.м. месечно. С най-голям брой оферти са подходящо престроените апартаменти. Има и партерни помещения. Площи в някоя от новопостроените бизнес сгради се намират трудно, такива рядко се освобождават. В намиращата се в непосредствена близост Гръцка махала, която се ползва с голям авторитет за всички видове имоти, да се наеме офис е малко по-евтино, но пък вариантите за това са ограничени.

Офиси във Варна под наем в близост до центъра

Районите на Централна Поща, Операта, Бизнес Хотела, Общината и Образцов Дом са другите харесвани зони, отново в непосредствена близост до основната градска част. Наемите са около 6,80 евро/кв.м., но отново предлагането не достига. И отново в повечето случаи се говори за апартаменти.

Намиране на офис под наем Варна, във вътрешността на града

Ако бизнесът не изисква централно местоположение на офиса, едно много добро решение е да се потърсят подходящи помещения в някои от кварталите. Левски, Цветен квартал, ХЕИ, Завод Дружба – това са все места с много добра транспортна комуникация и удобства не само за жителите, но и за работещите на тяхна територия. Има и добри партерни помещения – просторни и светли, които правят впечатление. Наемите са средно около 5,00 евро/кв.м.

Когато търсите информация за пазара на имоти във Варна, ще останете доволни от: www.domaza.bg/офиси_под_наем_във_варна/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 599 102 руб.
до 28 203 943 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 301 054 руб.
до 9 304 556 руб.

Цена
от 2 583 936 руб.

Цена
от 3 834 398 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 703 800 руб.
до 6 243 624 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 429 839 руб.
до 4 656 054 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status