+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Обръща се внимание на предлаганите за продан парцели в Костинброд

парцели в костинбродПовече закупени парцели в Костинброд – повече нови къщи

По-често се търсят парцели в Костинброд, пазарът в този сегмент се активизира през последните няколко години. Градът се намира на само 17 километра от столицата и това кара много хора да насочат вниманието си натам. Хубаво е да се живее на място, което е близо до големия град, с добри транспортни комуникации и в същото време предлагащо спокойствие. Костинброд е обграден от Стара Планина, Люлин и Витоша и това го прави много красив и зелен, въздухът е свеж, а природните гледки – прекрасни. Всичко това се допълва от множество минерални извори.
 

Защо се търсят парцели в Костинброд

Разбира се, търсят се за строителството на къщи, като трябва да се отбележи, че обикновено става дума за постройки за целогодишно обитаване. Такива, които са изградени като вила, за място за отдих през отпуската, са по-скоро изключение. Хората се интересуват от мястото, отчитайки добрите условия за живеене, на които могат да разчитат и същевременно близостта до София, което им дава възможност да не са далеч от динамиката на града.
 

Какъв парцел в Костинброд да търсите

Площта и точното местоположение зависи вкуса ни и от бюджета, който можете да си позволите. Но има някой основни неща, с които ще е добре да се съобразите. Идеалният парцел за строителството на къща е Урегулиран Поземлен Имот, попадащ в регулацията на населеното място. Той трябва да има необходимата прилежаща инфраструктура и по-специално ток и вода. Хубаво е да е част от транспортната инфраструктура – да се намира в близост до асфалтов път, с осигурени сметосъбиране и снегопочистване.
 

Средствата, необходими за покупка на парцели Костинброд

Средната им цена е 32 евро/кв.м., като вариантите по отношение на площта варират между 500 и 1500 квадрата. Преди подписване на договора за покупка не пропускайте да се уверите, че теренът е със ясна собственост, няма неуредени сметки по регулация или други утежняващи обстоятелства, не е обект на съдебни спорове или дела.


Повече информация за предлаганите парцели за продан в Костинброд потърсете на: www.domaza.bg/парцели_в_костинброд/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 112

Цена
от 4 617 612 руб.
до 28 317 455 руб.

Цена
от 4 162 130 руб.

Цена
от 5 588 867 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 431 130 руб.
до 13 658 539 руб.

Цена
от 4 869 697 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 443 643 руб.
до 13 309 837 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status