+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Парцели в София за строителство – активно търсене и предлагане

парцели в софия за строителствоПарцели в София за строителство – цели на инвестициите

Активното търсене и предлагане на парцели в София за строителство е обусловено от динамичното икономическо развитие и доминиращата позиция на българската столица като административен, търговски и транспортно-логистичен център на страната. Столичният имотен пазар е водещ в страната по активност на сделките за покупко-продажби на имоти, включително поземлени. Интересът на българските и чуждестранни частни и корпоративни инвеститори към закупуването на свободни парцели в столицата е с цел реализиране на инвестиционни намерения, свързани със строителството на бизнес, офис и жилищни сгради и сградни комплекси, промишлени, търговски и складови обекти.
 

Парцели в София за строителство – избор на оферта

Имотният пазар в София предлага голям избор на оферти за продажби на парцели на цялата територия на столичната община - различни по размер урегулирани, преотредени или със статут на земеделски земи имоти. Част от офертите са за продажба на парцели с изготвени идейни проекти за бизнес развитие, с готов за реализиране проект и дори с изградена довеждаща инфраструктура. Детайлният преглед на характеристичните данни, указани в офертата за продажба на строителния парцел, особено отнасящите се до комуникационната инфраструктура, е от съществено значение за правилния избор и осъществяването на конкретната инвестиционна цел.

 

Парцел в София за строителство - предпочитани локации

Именно възможността за реализиране на инвестиционната цел е сред основните критерии и при избора на локация за покупка на строителен парцел в столицата. Затова,  по-малките по площ и сравнително ограничени като предлагане свободни парцели в централната градска част, са предпочитани за застрояване с мултифункционални сгради, включващи жилищни, търговски и офис площи. По-големите по площ строителни парцели в периферните столични райони, особено около основните пътни артерии, са предпочитани за реализиране мащабни бизнес проекти, а в кварталите  Бояна, Драгалевци, Симеоново, в подножието на Витоша - за изграждане на луксозни жилищни комплекси от затворен тип. Парцелите в обособените около столицата индустриални зони са предпочитани за логистични, складови и други бизнес дейности.
 

Парцели за строителство София– цени

Цените на строителните парцели в София - най-високите на пазара, варират в изключително широк диапазон от 40-50 до над 1400 евро на квадратен метър, в зависимост от локацията, размера и статута на земята. Най-търсени, но и най-скъпи са големите урегулирани парцели с локации близо до магистрални пътни артерии. Актуални оферти за продажби на парцели в столицата предлага: www.domaza.bg/парцели_в_софия_за_строителство/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 110 919 руб.
до 8 768 631 руб.

Цена
от 3 906 676 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 516 682 руб.
до 6 938 155 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.

Цена
от 3 638 885 руб.

Цена
от 4 436 920 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status