+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Парцел Сименово Драгалевци – за уютен дом в подножието на планината

парцел симеоново драгалевциПарцел Симеоново Драгалевци - предимства

Покупката на парцел Симеоново Драгалевци  е  перспективна възможност за израждане на уютен дом в подножието на Витоша планина. Живописната вилна зона „Симеоново-Драгалевци“ е обособена върху територия между двата едноименни квартала Драгалевци и Симеоново и граничи с вилните зони Драгалевци-Лифта, Могилата и Милкова кория. Вилната зона има бърза транспортна връзка със столичния център чрез булевард „Симеоновско шосе“ и Околовръстния път, удобни пътни артерии вътре в самата зона - улиците „Захари Зограф“ и „Зографи Мюлерови“, магазини, супермаркети и всички необходими условия за спокойно целогодишно живеене. Впрочем, именно спокойствието и тишината, чистият въздух и красивата планинска панорама, са неоспорими предимства за покупка на строителни парцели в зоната.
 

Парцел Симеоново Драгалевци – избор на локация

За любителите на природата, горепосочените предимства са определящи при избора на локация за покупка на имот за строителство във вилната зона – те търсят свободни парцели по-близо до планината и до вилна зона „Драгалевци-Лифта“, където са разположени съоръженията за изкачване към ски пистите. Все повече млади семейства, желаещи да отглеждат децата си в екологична среда, проявяват интерес към продажбите на парцели във вилната зона, но избират локации в близост до основните пътни артерии, с оглед по-бързо придвижване към столичните детски градини и училища.

 

Парцели в.з. Симеоново Драгалевци за инвестиция

Атрактивната локация на вилната зона между кварталите Драгалевци и Сименово, които се оформят като едни от най-елитните в столицата, е фактор за нарастващия интерес на инвеститорите към строителство на луксозни жилищни комплекси от затворен тип. Именно, затова,  по-големите по площ парцели се закупуват с инвестиционна цел. Новоизградените затворени комплекси със самостоятелни къщи или жилищни сгради с апартаменти впечатляват с модерна архитектура в алпийски стил и най-съвременни удобства за живеене.
 

Парцели вилна зона Симеоново Драгалевци – цени

Цените на парцелите във вилната зона са сравнително високи и варират в диапазона от 100 до 200 евро на квадратен метър, в зависимост от локацията, размера на площта и статута на земята. Многобройни оферти за продажби на парцели в атрактивната вилна зона Симеоново-Драгалевци ви предлага: www.domaza.bg/парцел_симеоново_драгалевци/
ТОП Объекты

Цена
от 3 638 885 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.

Цена
от 4 625 769 руб.

Цена
от 5 254 459 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 110 919 руб.
до 8 768 631 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 283 966 руб.
до 12 820 237 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status