+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Стабилност при продажба на недвижими имоти в София

продажба на недвижими имоти в СофияСтабилност при продажба на недвижими имоти в София

Засилена продажба на недвижими имоти в София

През периода 2015-2016 гг. в столицата се наблюдава стабилност на пазара на недвижими имоти, което се отразява в увеличаването на броя сделки спрямо 2013-2014 гг. Според експерти това се обяснява със стабилната политическа обстановка в страната, с добрите банкови условия за отпускане на жилищни кредити и с много други дребни фактори. Увеличение в продажба на недвижими имоти в София се наблюдава най-вече в сектора „жилищни“. Траен интерес има към двустайни и тристайни апартаменти, а по-рядко са търсени студията и жилищата с три и повече спални. Засилен е интересът към новото строителство и качествените апартаменти.

Подготовка за продажба на недвижими имоти в София

В случай, че имате имот в столицата, който искате да продадете и търсите бърза сделка, то изпълнете следните стъпки, препоръчвани от специалисти. Подобрете „образа“ на продавания имот, което положително би се отразило на цената и интереса към него. Ако в имота ви отдавна не е живяно, приведете го в привлекателен вид като освежите стените със светла боя. Ако апартаментът е за тотален ремонт, преценете дали си заслужава инвестицията основен ремонт или е по-добре да го пуснете на по-ниска цена. Всичко зависи от вас, дали разполагате с достатъчно време и средства и какъв възможен краен резултат бихте постигнали след тези усилия.

Вторична продажба на имот в София

Ако се питате какво означава думата „вторична продажба“, ще ви обясним, че това е така наречената препродажба – имот, който се продава за втори, трети и т.н. път. В този сектор има най-разнородни предложения в различен ценови сегмент. Продават се всякакви жилищни имоти и търговски обекти и всеки, който търси нещо определено със сигурност може да го намери. Най-много оферти за препродажби ще намерите при големите агенции за недвижими имоти, чиято основна дейност се базира върху търсенето на атрактивни оферти. Посочете на брокера какво точно търсите и в рамките на няколко дни ще имате готов списък с подходящи предложения.

Продажба на имот в София – каква цена да сложим?

Имате имот за продаване, но не знаете каква продажна цена да му обявите? Търсите бърза продажба и същевременно искате да получите максимално изгодна цена на пазара? Експертите споделят, че максимален ефект от цялостния процес по покупко-продажба на един имот може да се достигне само при правилно сформирана стартова цена на обекта. За да стане това трябва да се направи анализ, по който се формира началната цена. За целта се взема статистика на реалните продажби за последните няколко месеца, анализират се имотите от същия тип, изложени в момента на пазара, правят се консултации с брокери и на база получени данни се формира реална продажна цена на обекта.
Потърсете оферти за продажба на недвижими имоти в София в www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_софия/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 898 474 руб.
до 6 571 792 руб.

Цена
от 4 035 936 руб.

Цена
от 5 105 104 руб.

Цена
от 5 868 660 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 257 911 руб.
до 7 891 557 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status