+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Изгодна ли е покупката на тристаен апартамент Бъкстон

тристаен апартамент бъкстонПовече интерес към офертите за тристаен апартамент Бъкстон

Ръст в купувачите на тристаен апартамент Бъкстон отчитат брокери. Доколко покупката на такова жилище е едно добро решение и с какво отдалечените от центъра имоти привличат – нека да разберем.
 

На какъв транспорт ще можете да разчитате при покупка на тристаен апартамент Бъкстон

Кварталът принадлежи към район Витоша на Столичната Община. Прилежащите му пътни артерии са  бул. „Цар Борис III“ и Околовръстен път. Ако разтворите картата на София ще видите, че именно те ще ви осигурят лесен и бърз достъп до центъра и останалите зони на големия град. От и към тази част на столицата можете да се избирате да пътувате една от общо десет линии на Градския транспорт – автобусни, тролейни и трамвайни. Не е ли това достатъчно основание да разгледате условията за живот тук?
 

Ако заживеете в тристаен апартамент Бъкстон няма да ви липсват удобства

Винаги ще можете да разчитате, че магазините, които са ви нужни, ще са наблизо. Не малка част от тях са денонощни, което безспорно е допълнително удобство. Ще сте облекчени и от това, че има детски градини и училища, междублоковите пространства са широки и зелени площи и площадки там не липсват. Има и достатъчно места за паркиране – факт, който си струва да се спомене.
 

Новопостроени или стари тристайни апартаменти в Бъкстон ще разгледате

И двата вида имоти са със своите предимства и недостатъци. Определено купувачите предпочитат новото строителство, но то е по-скъпо и ако нямат финансовата възможност да си го позволят – вариантите на вторичен пазар не са малко. За района е характерно панелното строителство от края на 60-те години и ЕПК- строителството от 80-те години. Навсякъде е с централно топлозахранване, което определено е удобство. Предпочитаното ново строителство е това, което е от около десетина години насам, оферти за такива има. Не пренебрегвайте и възможността за покупка от инвеститор в сграда, която все още се изгражда.
 
Когато търсите тристаен апартамент в София, изберете своя дом сред офертите на:  www.domaza.bg/тристаен_апартамент_бъкстон/
ТОП Объекты

Цена
от 4 801 895 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.

Цена
от 3 777 436 руб.

Цена
от 5 427 551 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 229 368 руб.
до 9 102 497 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status