+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Офертите за тристаен апартамент Кръстова Вада са привлекателни за купувачите

тристаен апартамент кръстова вадаПовече хора се интересуват от покупката на тристаен апартамент Кръстова Вада

Кръстова Вада е ярък пример за това как подобрените транспортни комуникации могат да възродят един жилищен район. Въпреки, че не е далеч от центъра на града, този столичен квартал не присъстваше често в обявите за имоти. Намира се от двете страни на бул. „Черни връх“, което се оказа неговото огромно предимство. След ремонта на булеварда и изграждането на метростанции по него, хората като че ли преоткриха зоните, разположени в горната му част, точно под Околовръстен път. Пазарът на имоти се разви с бързи темпове, а търсенето на оферти, в които за продажба се предлага тристаен апартамент Кръстова Вада, се увеличи чувствително.
 

Защо покупката на тристаен апартамент Кръстова Вада е една много добра алтернатива

Преди всичко трябва да споменем за засиленото през последните години търсене на по-просторни квадратури. Двустайните жилища продължават да са водещи по отношение на реализираните обеми продажба, понеже те се търсят не само за живеене, но и често се използват като успешен инвестиционен инструмент. Но подобрената икономическа ситуация и добрите условия по кредитиране са двата основни фактора, заради които покупките на тристайни апартаменти значително увеличиха своя брой. Процесът не подминава и квартал Кръстова Вада, където този тип квадратури се радват на огромно внимание.
 

Новото строителство откликва с още тристайни апартаменти в Кръстова Вада

Активното застрояване на района предоставя повече избор. Хубаво е, че тук има много свободни терени, които тепърва ще бъдат усвоени и дефицит от нови апартаменти не се очаква. Но все пак строителството няма как да се случва толкова бързо, затова понякога е нужно да се изчака, за да се намери най-подходящият за покупка дом. Но и за всичко си има решение, в случая това е покупката „на зелено“. Вариантът е добър и все по-разпространен през последните години.
 

Цените в офертите за тристайни апартаменти в Кръстова Вада

Средно, 1 010 евро/кв.м. е стойността, на която се сключват сделките. Справка показва, че преди година този тип жилища са се търгували с около 10% по-евтино, а по мнение на анализатори в бранша, цените им ще продължават да растат.
 
Пълна информация за пазара на имоти в Кръстова Вада София, както и много оферти, ще намерите на: http://www.domaza.bg/тристаен_апартамент_кръстова_вада/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 495 172 руб.
до 6 878 855 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 004 324 руб.
до 7 005 255 руб.

Цена
от 5 201 010 руб.

Цена
от 4 586 233 руб.

Цена
от 4 531 749 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 204 661 руб.
до 12 386 160 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status