+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Расте вниманието към тристайни апартаменти Младост 1

тристайни апартаменти младост 1Продажбите на тристайни апартаменти Младост 1 догонват двустайните

Най-желаните жилища на пазара на недвижими имоти са двустайните и тристайните. Брокери споделят, че рядко се случва търсенето от страна на клиентите да съвпада с предлаганото от продавачите. По-често интересът към определен вид имоти да е висок, а предлагането не е недостатъчно. Това рефлектира директно върху цените, като ги повишава. Такъв е случаят с предлаганите тристайни апартаменти Младост 1. 

Предлаганите тристайни апартаменти Младост 1 са харесвани

Младост 1 се нарежда в ТОП 5 на най-търсените за покупка на жилище места в столицата. Поради засиленият интерес и ограничените на моменти оферти средната цена на квадратен метър жилищна площ тук вече надвишава 1 000 евро. Младост 1 привлича вниманието заради удобствата, които предлага на своите жители, и заради отличната си транспортна инфраструктура. Надали отдалечеността от централната градска част прави впечатление на някого, Градският транспорт е много добре уреден, има и метро, а близостта бул.”Цариградско шосе” облекчава придвижването на тези, които разчитат на личен автомобил. 

Двойна сделка при покупка на тристаен апартамент Младост 1

Все по-често се срещат т.нар. двойни сделки, при които купувачите продават сегашното си жилище, допълват получените средства и купуват ново. Забелязва се, също така, че расте търсенето на напълно обзаведени апартаменти. Но основният критерии при избор на нов дом остава разпределението на вътрешните пространства и големината на стаите. 

Достигат ли новопостроените тристайни апартаменти в София Младост 1

Както на повечето места, имотите в новопостроените кооперации привличат най-силно вниманието. Нови строежи тук се срещат все по-рядко, тъй като районът е застроен и свободните терени привършват. Но все още има варианти за покупка на апартамент в завършена наскоро сграда или такава, чието въвеждане в експлоатация предстои през тази или следващата година. 

Повече за имотите в София четете на: www.domaza.bg/тристайни_апартаменти_младост_1
ТОП Объекты

Цена
от 5 201 010 руб.

Цена
от 4 398 998 руб.

Цена
от 2 414 293 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 495 172 руб.
до 6 878 855 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 004 324 руб.
до 7 005 255 руб.

Цена
от 3 607 784 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status