+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Близостта до центъра е привлекателна в офертите за тристайни апартаменти Разсадника

тристайни апартаменти разсадникаИнтересът към тристайни апартаменти Разсадника е голям

Повече внимание се обръщана офертите от типа „тристайни апартаменти Разсадника”, а и броят на продажбите расте. Така показват данните на агенциите за недвижими имоти. Локацията е един от основните фактори, който се взема под внимание при избор на място за живеене. А Разсадника има с какво да прави впечатление. Намира се в непосредствена близост до централната част на града. На изток граничи с бул. “Константин Величков”, на юг с бул. “Възкресение”, а на запад с бул. “Вардар”. Веднага разпознаваме в тях добрите възможности за бързо и лесно придвижване. Що се отнася до градския транспорт, той също е много удобен, може да се разчитана четири трамвайни и още толкова автобусни линии.
 

Удобството при покупка на тристайни апартаменти Разсадника

Освен добра локация и добра транспортна инфраструктура жителите на квартала са доволни и от това, че е добре устроен. Има много зеленина, което го прави уютен и със свеж въздух. В квартала има няколко типа сгради, старите са панел и ЕПК, по-новите са отново панел, строен пред 80-те години на миналия век. Съвременното ново строителство е привлекателно с качеството, функционалността на площите и модерната си визия. Не липсват построени през последните десетина години кооперации, на имотите в тях се обръща голямо внимание. 
 

Финансиране на тристаен апартамент Разсадника

Рядко се срещат оферти за под 78 000 евро, факт е, че ако попаднете на такава трябва да сте внимателни и да не се подмамвате от ниската цена. Тя се отнася до имот, който със сигурност се нуждае от повече средства за ремонт, затова огледайте много подробно, за да можете да предвидите всичко.
 

Избор на тристайни Разсадника

Избирайте внимателно и по отношение на изглед, най-доброто разположение е юг. Ако няма такова, предпочетете източно или западно разположение. Не подминавайте и  външния вид на сградата. Ако е добре поддържана и околоблоковото пространство е чисто, разчитайте, че ще живеете сред добри съседи.
 
Колебаете се къде да се намира новото ви жилище? Не губете време, изберете на: www.domaza.bg/тристайни_апартаменти_разсадника/
ТОП Объекты

Цена
от 4 708 097 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 417 376 руб.
до 13 603 788 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 878 963 руб.
до 4 201 870 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 703 800 руб.
до 6 243 624 руб.

Цена
от 3 834 398 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status