+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Хотел Бяла продажба – за уютна почивка и успешен туристически бизнес

хотел бяла продажбаХотел Бяла продажба – растящ интерес

Растящият интерес към оферти за хотел Бяла продажби се дължи най-вече на уникалната локация и отличните природни дадености на малкия курортен град, които го превръщат в предпочитано място за ваканционен туризъм. Град Бяла се намира почти в средата на българското Черноморско крайбрежие, на удобно разстояние до двата най-големи морски града Варна - на 50 км на север, и Бургас – на 70 км на юг, както и до останалите курорти по Северното и Южното Черноморие. Благодарение на мекия климат, спокойното море в обширния залив и чистия въздух, заради липсата на промишлени производства и свежестта на близката планина, Бяла се радва на дълъг и интензивен туристически сезон. Посочените фактори правят покупката на хотел в Бяла успешна бизнес инвестция в дългосрочен план.      

 

Хотел Бяла продажби - разнообразие от оферти

Имотният пазар предлага разнообразни оферти за продажба на хотели в град Бяла и близката околност. Предлаганите обекти са както новоизградени или в процес на изграждане, така и действащи хотели, което означава, че можете да си купите работещ туристически бизнес. Разнообразен е и размерът на разгънатата застроена площ (РЗП) на обектите за продажба. Квадратурата варира в много широк диапазон - от  хотели с площ между 250 и 500 кв. м до големи хотелски комплекси с над 2000 кв.м РЗП.

 

Продажба хотели Бяла от строител

През последните години обликът на Бяла е динамично променен с изграждането на луксозни хотели с басейни, спортни, фитнес и спа центрове. Много от офертите за продажба на хотели или хотелски комплекси в Бяла се предлагат директно от строителния предприемач с възможност за постигане на преференциална цена за конкретно избран хотелски обект. Освен по-изгодни цени, строителите предлагат също опции за разсрочено плащане, осигуряване на кредитиране, промоционални цени за дейности по довършване и дооборудване на хотела и други екстри.

 

Продажба хотел в Бяла - цена

В зависимост от локацията, годината на изграждане, строителното качество и размера на хотелската площ, продажбите на хотелите в куротното градче започват от цени  между 75 000 и 150 000 евро за по-малките по площ обекти до над 2 000 000 евро за големи супер луксозни хотели с действащ бизнес. Пресметнато на квадратен метър хотелска  площ, ценовият диапазон се движи между 300 и 1000 евро. Разнообразни оферти за продажба на хотели в град Бяла търсете на: www.domaza.bg/хотел_бяла_продажба/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 716 843 руб.
до 6 108 037 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.

Цена
от 2 527 823 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status