+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти във Варна Базар Левски – удобни и комуникативни

апартаменти във варна базар левскиАпартаменти във Варна Базар Левски - близо до културни, образователни и публични обекти.

Предпочитанията към покупки на апартаменти във Варна Базар Левски са свързани главно с доброто благоустрояване на квартала, удобните пътни комуникации и близостта на жилищните сгради до емблематични за Варна обекти на културната, образователната и публичната инфраструктура. Квартал Базар Левски граничи с кварталите Електрон, Чаталджа, Левски, Спортна зала и Чайка, като територия му е заключена между улица „Караагач“ и три основни варненски булеварда - „Васил Левски“, „Осми Приморски полк“,„Царевец“, служещи за връзка със съседните квартали, центъра на Варна и близките курортни комплекси. На пешеходно разстояние от жилищните сгради се намират административните сгради на район „Приморски“ и Регионалната агенция по приходите, Двореца на културата и спорта, едни от най-елитните детски градини, основни и средни порфесионални училища, Военноморското училище, стадион „Черно море“ и Морската градина.

 

Апартаменти във Варна Базар Левски от вторичния сектор

Преобладаващите жилищни сгради в квартала са нискоетажни тухлени кооперации и високоетажни панелни блокове, построени през 70-80-те години на миналия век, голяма част от които са санирани и с добре поддържани предблокови пространства. Затова на пазара за недвижими имоти във Варна доминират офертите за продажби на апартаменти от вторичния сектор в района на Базар Левски. Сред определящите критерии при избора на вторичен апартамент са вида на строителството, размера, етажността и изложението, а за семействата с деца - и близостта до образователните заведения.
 

Апартамент във Варна Базар Левски ново строителство

Поради ограничените свободни пространства за застрояване, делът на новото строителство в квартала не е голям, но изградените през последните години модерни жилищни сгради бързо променят архитектурния му облик.  Новите апартаменти са с отлично строително качество, значително по-функционално разпределение на жилищната площ и съвременни удобства за обитаване. Предлаганите преференциални опции, както и липсата на комисионна такса при покупка на ново жилище директно от строител, прави сделката по-изгодна.
 

Апартаменти Базар Левски - цени

Цените на апартаментите в района на Базар Левски са средно в диапазона 550-850 евро до 1000 евро на квадратен метър. Заради удобната локация и транспортната свързаност, цените на вторичните апартаменти се доближават до цените на новите, а спрямо новото строителство в крайните варненски квартали, са значително по-високи. Направете вашия избор на изгодна оферта за апартамент в района на базар Левски на: www.domaza.bg/апартаменти_във_варна_базар_левски/
ТОП Объекты
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 794 727 руб.
до 4 110 622 руб.

Цена
от 4 605 856 руб.

Цена
от 4 055 423 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.

Цена
от 5 427 551 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status