+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Търсене на недвижими имоти в Бургас Меден Рудник
 

недвижими имоти в бургас меден рудникОбяви за недвижими имоти в Бургас Меден Рудник

Меден рудник е най-големият жилищен комплекс в Бургас, с население към 2011 г. близо 40 хил. души. Бившото село Кара баир е обявено за квартал през 1976 г. Въпреки, че е отдалечено на около 6 км. от основната част на Бургас, то привлича интереса на граждани и инвеститори, както за покупка на жилища в района, така и за ново строителство. Обявите за недвижими имоти в Бургас Меден рудник са сред най-привлекателните като цени спрямо жилищна площ. Мястото е с интересна история, датираща от времето на древните траки. През последните години кварталът се разрасна и обнови. Тук са има четири училища и професионална техническа гимназия. През 2008 г. започна обновяване на пречиствателната станция, има и редовен транспорт към центъра на града.
 

Продажба на недвижими имоти в Бургас Меден рудник

През последните години има голям интерес към закупуване на жилища в квартала, както и на парцели за застрояване. Цените на жилищата тук са сред най-ниските за Бургас. Търсят се всички видове апартаменти –от едностайни до многостайни, като цената се определя от състоянието на конкретния имот, на кой етаж се намира той, а също дали е ново или старо строителство. Като цяло се предпочитат жилища в новите кооперации, някои от които се предлагат за закупуване и на разсрочено плащане директно от строителите.
 

Наем на недвижим имот в Бургас Меден рудник

Бургас е сред най-предпочитаните за работа и живот градове в България. Много хора от околните населени места решават да се преместят за постоянно тук, като си търсят подходяща квартира под наем. Като цяло цените са ниски и апартамент със сравнително голяма площ може да бъде нает на изгодна цена дългосрочно. Наличието на училища и добрите транспортни връзки допълнително мотивират работещите да изберат този район, въпреки неговата отдалеченост от центъра на Бургас.
 

Недвижим имот в Бургас Меден рудник директно от строител

Меден рудник има своите преимущества като квартал. От двата хълма „Шилото” и „Черни връх”, разположени близо до комплекса , се разкрива красива панорама към Бургаския залив и езерата  Мадра и Вая. Това е едно от основанията за строителните предприемачи да инвестират в изграждането на нови кооперации в квартала. Интерес към различните по големина апартаменти и партерни помещения има, като те се предлагат на много изгодни цени.

Намерете изгодни оферти за недвижими имоти в Бургас Меден рудник на: http://www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_бургас_меден_рудник/
ТОП Объекты

Цена
от 4 605 856 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.

Цена
от 4 055 423 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status