+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Продажби затворен комплекс София – все по-атрактивни

продажби затворен комплекс софияЗасилен интерес към продажби затворен комплекс София

Тенденцията все повече хора в столицата да се стремят към повишане на стандарта и качеството си на живот чрез покупка на по-луксозно жилище, пряко влияе на засиления интерес към продажби затворен комплекс София. Нарастващата атрактивност на жилищата в затворени комплекси се дължи на няколко предимства, най-вече на тяхната основна концепция - „всичко на едно място“, при това, по-луксозно, по-зелено и по-сигурно, особено за отглеждане на деца. Засиленото търсене на имоти в затворени комплекси постоянно провокира и интересът на инвеститорите към такъв тип строителство, а  на територията на столичния град  вече почти няма район без изградени или в процес на изграждане затворени жилищни комплекси.

 

Продажби затворен комплекс София – предпочитани локации

На пазара в София се предлагат за продажба разнообразни апартаменти и къщи в затворени комплекси, с различна по размер жилищна площ -  между 60 и 300 кв.м за апартаментите и между 230 и 350 кв.м. за къщите. Жилищата впечатляват с отлично строително качество, висока енергийна ефективност и модерно интериорно разпределение, както и с внушителни екстерирорни пространства на всички комплекси. Изборът на определена локация зависи от конкретните клиентски предпочитания – по-близо до централната градска част, до училища и детски градини е, например, луксозният комплекс „Витоша тюлип“, докато комплексите „София скай“ или „Бояна фентъзи“, които са почти в подножието на планината, са предпочитани заради тишината, спокойствието и свежия  въздух.

 

Затворен комплекс София продажби – цени

Определящи критерии за ценообразуването на имотите в затворени комплекси са локацията, размерът на жилищната площ, етажността, изложението, панорамата, както и предлаганите удобства във вътрешността на всеки отделен комплекс. Ценовият диапазон варира от около 600-650 евро до над 1300 евро на квадратен метър за жилища в най-луксозните столични комплекси.

 

Затворен комплекс София продава от строител

Много от офертите за продажба на жилища в затворени комплекси в столицата се предлагат от строител, включително на по-ранен или начален етап на изграждане на обектите. Продажбите директно от строителния предприемач са предпочитани, както заради спестената такса за посредничество, така и заради куп други преференциални екстри – договаряне на индивидуален план за разсрочено плащане и кредитиране, възможност за довършване и дообзавеждане на издаваното по БДС жилище на изгодни цени и по разработен от строителя индивидуален интериорен проект, включен в първоначалната цена. Ако искате да изберете най-удачната одферта за продажба на жилище в затворен комплекс в София, не се колебайте да предпочетете: www.domaza.bg/продажби_затворен_комплекс_софия/
ТОП Объекты

Цена
от 5 228 477 руб.

Цена
от 2 435 106 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 516 682 руб.
до 6 938 155 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 021 603 руб.
до 7 065 644 руб.

Цена
от 3 638 885 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status